Δευτέρα 18 Ιουνίου 2012

Μεγάλη εκδήλωση χθες βράδυ στον Αστακό για το «Πέρασμα στις Ινδίες»


        Με επιτυχία πραγματοποιήθηκε η εκδήλωση που διοργάνωσε ο Δήμος Ξηρομέρου σε συνεργασία με το Επιμελητήριο Αιτωλοακαρνανίας στα πλαίσια του Προγράμματος «Πέρασμα στις Ινδίες» χθες βράδυ Κυριακή 17 Ιουνίου 2012, στην παραλία του Αστακού. Την πετυχημένη εκδήλωση, χαιρέτισε η αντιδήμαρχος Πολιτισμού Κουμανδράκη - Σαμαρά Ντίνα και συμμετείχε με παραδοσιακούς χορούς ο Χορευτικός Σύλλογος Αστακού, ενώ προσφέρθηκαν παραδοσιακά εδέσματα σε όλους τους παρευρισκόμενους.

ΔΕΙΤΕ ΠΟΛΛΕΣ ΦΩΤΟ...

      Εδώ να τονίσουμε ότι η μεγάλη προσπάθεια που καταβάλει η δημοτική αρχή Ξηρομέρου, για να προβάλει τον τόπο, πήρε σάρκα και οστά στη χθεσινή εκδήλωση - καλωσόρισμα του προγράμματος "Πέρασμα στις Ινδίες"
       Ο δήμος Ξηρομέρου σε συνεργασία με το επιμελητήριο Αιτ/νιας κατάφερε να ενταθεί και ο Αστακός στο πρόγραμμα αυτό και για την εκδήλωση η ανταπόκριση των φορέων ήταν σημαντική, η συμμετοχή του κόσμου μεγάλη, οι φιλοξενούμενοι κατενθουσιάστηκαν από την υποδοχή, οι χορηγοί ήταν αρκετοί,     και... το συμπέρασμα που βγαίνει είναι ότι η συλλογική προσπάθεια αποφέρει καρπούς.

















1 σχόλιο:

  1. ΑΠΟ ΦΡΟΥ-ΦΡΟΥ ΚΑΙ ΑΡΩΜΑΤΑ ΕΧΟΥΜΕ ΧΩΡΤΑΣΕΙ ΣΕ ΟΛΟΚΛΗΡΟ ΤΟ ΞΗΡΟΜΕΡΟ ΜΙΑ ΠΕΤΡΑ ΠΑΜΩ ΣΤΗΝ ΑΛΗ ΔΕΝ ΕΧΕΙ ΜΠΕΙ ΕΝΑΜΙΣΗ ΧΡΟΝΟ ΤΩΡΑ ΕΛΕΟΣ

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Τι λες γι αυτό αγαπητό Ξηρόμερο