Τρίτη 12 Ιουνίου 2012

Περιοδείες στελεχών του ΠΑΣΟΚ στην Αιτωλοακαρνανία


      Σε Αστακό, Μύτικα, Πλαγιά και Πάλαιρο, περιόδευσε την Κυριακή 10-6-2012 κλιμάκιο του ΠΑΣΟΚ, ενώ το βράδυ της ίδιας ημέρας, πραγματοποιήθηκε κεντρική εκδήλωση στην Βόνιτσα, όπου και παραβρέθηκε πλήθος πολιτών.
     Στην εκδήλωση, παρέστησαν, μέλη της Ν.Ε του ΠΑΣΟΚ, οι υποψήφιοι βουλευτές Θάνος Μωραίτης, Χρίστος Βερελής, Αγγελική Ρούσση, Γρηγόρης Τζαμαλής,  Ακριβή Κούκη, και Γιώργος Κυριακόπουλος. Επίσης παρόν στην εκδήλωση ήταν και ο αντιπεριφερειάρχης Αιτ/νίας Βασίλης Αντωνόπουλος, καθώς και αρκετά τοπικά στελέχη από το χώρο της αυτοδιοίκησης....


    Εξάλλου εχθές 11-6-2012 οι περιοδείες των κλιμακίων συνεχίστηκαν σε Νεοχώρι και Κατοχή.

    Στις ημέρες που ακολουθούν, το ΠΑΣΟΚ, θα πυκνώσει τις περιοδείες του σε όλο τον νομό, ενώ θα πραγματοποιήσει και τρεις κεντρικές πολιτικές εκδηλώσεις – ομιλίες.
Η πρώτη θα γίνει την Τετάρτη 13-06-2012, στην Ναύπακτο.
Η Δεύτερη την Πέμπτη 14-06-2012, στο Μεσολόγγι.
Η Τρίτη την Παρασκευή 15-06-2012, στο Αγρίνιο, με κεντρικό ομιλητή, την εκπρόσωπο τύπου του κινήματος, Φώφη Γεννηματά.

     Ο χρόνος μέχρι την ημέρα των εκλογών, είναι η ευκαιρία μας ως πολίτες, με υπευθυνότητα, ρεαλισμό και κριτικό πνεύμα, να υπερβούμε, τα στερεότυπα των ανέφικτων και ανεκπλήρωτων υποσχέσεων.
       Να μείνουμε απαθείς στις πολιτικές κολακείες, που σήμερα ηχούν ευχάριστα, αλλά στην πραγματικότητα, υποθηκεύουν τις θυσίες μας και ξοδεύουν τις ελπίδες μας.  
    Η νέα σχέση εμπιστοσύνης με τους πολίτες, αλλά και η κρισιμότητα των περιστάσεων, προϋποθέτει, υπεύθυνο, σαφή και τεκμηριωμένο πολιτικό λόγο.
       Η έξοδος, από την κρίση, προϋποθέτει, πολιτική και εθνική συνευθύνη, χρειάζεται κοινωνική συναίνεση και ένα νέο συμβόλαιο προόδου και αλλαγών, που θα οδηγήσει, με ασφάλεια την Ελλάδα στο μέλλον και τους πολίτες της στην ευημερία.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Τι λες γι αυτό αγαπητό Ξηρόμερο