Πέμπτη 7 Ιουνίου 2012

Ναυαγοσώστες θα προσλάβει ο δήμος Ξηρομέρου


Εταιρεία θα καθαρίσει όλες τις πλάζ την επόμενη εβδομάδα

      Την αδυναμία των Ελλήνων να παραθερίσουν επιβεβαίωσε ο απολογισμός του τριημέρου του Αγίου Πνεύματος, μια αργία που δίνει το στίγμα της εσωτερικής αγοράς, με τους περισσότερους προορισμούς να μετρούν απώλειες σε σχέση πέρυσι καθώς οι έλληνες πελάτες δεν μπόρεσαν να ταξιδέψουν εξαιτίας της οικονομικής δυσχέρειας που αντιμετωπίζουν. 
       Πανέμορφες παραθαλάσσιες περιοχές της Αιτ/νίας όπως του Αστακού και του Μύτικα, έμειναν έρημες το τριήμερο, ενώ και τα μηνύματα για την φετινή τουριστική περίοδο είναι δραματικά....



    «Δυστυχώς το κράτος μας έχει εγκαταλείψει, κανένα ενδιαφέρον» ανέφερε μιλώντας στο aerafm ο Αντιδήμαρχος Ξηρομέρου κ. Λιβάνης
     Επίσης προκειμένου να προσελκύσουν επισκέπτες το φετινό καλοκαίρι,  ο δήμος θα προβεί σε μια σειρά ενεργειών προκειμένου οι τουρίστες να αντικρύσουν μια περιοχή καθαρή και με παραλίες σωστά οργανωμένες, ενώ εκτός από τις προσλήψεις εποχικών στον τομέα της καθαριότητας θα προσληφθούν και ναυαγοσώστες για να τοποθετηθούν σε δύο παραλίες πολυσύχναστες, του Αστακού και της Παλιόβαρκας.
      «Τέλος αυτή την εβδομάδα μηχανήματα από Εταιρεία που έχει έρθει σε συμφωνία με το δήμο θα προχωρήσει σε εξωραϊσμό και εμπλουτισμό όλων των πλαζ καθώς και απολύμανση των ακτών» ανέφερε ο κ.Λιβάνης..

Ακούστε τις δηλώσεις στον aerafm99.50 του κ. Λιβάνη:

1 σχόλιο:

Τι λες γι αυτό αγαπητό Ξηρόμερο