Τρίτη 19 Ιουνίου 2012

Ν.Ε. ΠΑΣΟΚ ΑΙΤ/ΝΙΑΣ: Το εκλογικό αποτέλεσμα επιβεβαιώνει την επιθυμία των πολιτών για κυβέρνηση εθνικής συνευθύνης


         Το εκλογικό αποτέλεσμα, επιβεβαιώνει με σαφήνεια, την επιθυμία των πολιτών, για κυβέρνηση εθνικής συνευθύνης, η οποία θα διασφαλίζει και μια ευρεία κοινωνική συναίνεση.
      Με πυξίδα την υπέρβαση του εθνικού μας, αδιεξόδου, το ΠΑΣΟΚ, στο μέτρο που του αναλογεί και με βάση την εκλογική του απήχηση , αλλά και την πολιτική του επιρροή, θα θέσει χωρίς δεύτερη σκέψη, το πολιτικό του κεφάλαιο, στην υπηρεσία της πατρίδας και των Ελλήνων πολιτών....


     Όμως, η υπεύθυνη αυτή στάση του ΠΑΣΟΚ, προϋποθέτει, μια εθνική συναντίληψη     ιστορικής ευθύνης και των άλλων δύο τουλάχιστον κομμάτων, τα οποία οι πολίτες τα τίμησαν, με πολύ μεγαλύτερα ποσοστά από το ΠΑΣΟΚ.
        Άλλωστε είναι αυτονόητο, ότι στην πολιτική και την δημοκρατία, ο βαθμός της εμπιστοσύνης, από τους πολίτες, καθορίζει με απόλυτα αναλογικό τρόπο, το μέγεθος και την ποιότητα της ευθύνης, των πολιτικών υποκειμένων που την απολαμβάνουν.
      Η ιδεολογικοποίηση της εθνικής ανευθυνότητας, το σύνδρομο του πολιτικού νεοπλουτισμού  και η πολιτική ανωριμότητα, μιας ανέμελης αντιπολίτευσης, δεν απαλλάσσει κανένα πολιτικό πρόσωπο και κανένα πολιτικό κόμμα, από τις ιστορικές του ευθύνες, απέναντι στην πατρίδα και τους πολίτες που το εμπιστεύτηκαν. 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Τι λες γι αυτό αγαπητό Ξηρόμερο