Τρίτη 19 Ιουνίου 2012

Όμορφη εκδήλωση για τη λήξη της σχολικής χρονιάς στο Δημητρούκειο Δημοτικό Σχολείο στο Καραϊσκάκη


Με την στήριξη του Θεοφάνη Παύλου
         Την ετήσια καθιερωμένη εκδήλωση του, με αφορμή τη λήξη της σχολικής χρονιάς, πραγματοποίησε την Tετάρτη Ιουνίου 2012, το Δημητρούκειο Δημοτικό Σχολείο. Στη γιορτή συμμετείχαν γονείς και μαθητές όλων των τμημάτων, με αφορμή το τέλος της σχολικής χρονιάς 2011-2012... 
ΔΕΙΤΕ ΦΩΤΟ-ΒΑΣΩ...


  
       Στις φετινές εκδηλώσεις για το τέλος της σχολικής χρονιάς πήραν μέρος όλα τα παιδιά δημιουργώντας μια ευχάριστη ατμόσφαιρα και θέαμα με σκετσάκια και τραγούδια, δείχνοντας έτσι ένα μέρος των γνώσεων που απέκτησαν στο σχολείο.
     Στην εντυπωσιακή εορταστική εκδήλωση απενεμήθησαν έπαινοι σε Πέντε (5) παιδιά που αρίστευσαν στην Στ΄τάξη του δημοτικού σχολείου.
  Ο πατριώτης Θεοφάνης Παύλου, συνεχίζοντας την παροχή κινήτρων στους μαθητές και γενικότερα στη νεολαία για ευγενή άμιλλα και μόρφωση, επιχορήγησε για μια ακόμη χρονιά τα βραβεία στους μαθητές, που διακρίθηκαν για τις επιδόσεις τους στη μόρφωση.
     Ο Θεοφάνης Παύλου στο τέλος της εκδήλωσης βράβευσε με αναμνηστικά διπλώματα, στη μνήμη των γονέων του, τα Πέντε αριστεύσαντα παιδιά του Δημοτικού Σχολείου που διακρίθηκαν.
     Οι μαθητές που βραβεύτηκαν ήταν οι: Χρήστος  Σόμπολος του Ζώη, Κωνσταντίνος  Δημητρούκας του Διονύση, Γρηγόρης Δημητρούκας του Παντελή, Κωνσταντίνα Τόμπα του Δημητρίου και Πανωραία Παπαζώη του Νικολάου.
    Εμείς από τη πλευρά μας να δώσουμε θερμά συγχαρητήρια σε όλα τα παιδιά, στους δασκάλους, στο διευθυντή του σχολείου Αργύρη Θανάση, να συγχαρούμε για μια ακόμα φορά τον Θεοφάνη, που δείχνει έμπρακτα και μόνιμα την αγάπη του για τον τόπο μας και να ευχηθούμε σε όλους καλό καλοκαίρι.




























Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Τι λες γι αυτό αγαπητό Ξηρόμερο