Πέμπτη 7 Ιουνίου 2012

Με επιτυχία η εκδήλωση του Κώστα Καραγκούνη με θέμα: ΔΙΑΛΟΓΟΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΑΙΤΩΛΟΑΚΑΡΝΑΝΙΑ


           Με μεγάλη επιτυχία πραγματοποιήθηκε η εκδήλωση που διοργάνωσε ο Βουλευτής Κώστας Καραγκούνης με θέμα: ΔΙΑΛΟΓΟΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΑΙΤΩΛΟΑΚΑΡΝΑΝΙΑ την Τετάρτη 6 Ιουνίου στο ξενοδοχείο IMPERIAL στο Αγρίνιο. 
      Στην εκδήλωση παρευρέθηκαν πολλοί φορείς, επιστημονικοί σύλλογοι, εκπρόσωποι πολιτιστικών συλλόγων, συνδικαλιστές, αγρότες, έμποροι, σωματεία ταξί, το αστικό ΚΤΕΛ γιατροί, δάσκαλοι, καθηγητές, και άλλοι....


     Ο κ. Καραγκούνης στην εισήγησή του τόνισε ότι η Αιτωλοακαρνανία αξίζει πολλά περισσότερα από ότι έχει κατακτήσει μέχρι σήμερα. 
    Ο πλουσιότερος σε φυσικά χαρακτηριστικά νομός της χώρας δυστυχώς έχει τεθεί στο περιθώριο, η ανεργία βρίσκεται σε υψηλά επίπεδα και καθημερινά επιταχύνεται με γοργούς ρυθμούς, τα έργα υποδομής έχουν σταματήσει και όλα κινούνται σε υποτονικούς ρυθμούς. 
      Χρειάζεται η συστράτευση όλων των υγιών δυνάμεων του τόπου και πρωτοβουλίες προκειμένου να βγάλουμε την περιοχή μας από την αφάνεια. Τελειώνοντας επεσήμανε ότι ανάλογες εκδηλώσεις θα πραγματοποιηθούν στο μέλλον αφού στον διάλογο για την Αιτωλοακαρνανία δεν χωρούν χρωματισμοί, κομματισμοί και εγωισμοί.
        Στην συνέχεια, τις απόψεις τους ανέπτυξαν οι φορείς και οι εκπρόσωποι των συλλόγων και έθεσαν στην συζήτηση τα θέματα που τους απασχολούν.
Στο τέλος όλοι οι συμμετέχοντες στην συζήτηση εξέφρασαν τα συγχαρητήριά τους στο κ. Καραγκούνη και την ελπίδα τους ότι τέτοιες εκδηλώσεις θα συνεχιστούν.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Τι λες γι αυτό αγαπητό Ξηρόμερο