Πέμπτη 14 Ιουνίου 2012

ΤΟΤΕ ΚΑΙ ΤΩΡΑ: Διαβάστε τι έγραφε Βουλευτής για τους Ξηρομερίτες το 1961!


ΝΤΟΚΟΥΜΕΝΤΟ 
           Με αφορμή τα όσα διαδραματίστηκαν τις τελευταίες ημέρες, με την επιστολή του Ανδρέα Μακρυπίδη, στα στελέχη του ΠΑΣΟΚ Ξηρομέρου (εδώ) και που ούτε λίγο ούτε πολύ αισθάνεται πικραμένος που δεν τον ψήφισαν στο Ξηρόμερο,  το ΞΗΡΟΜΕΡΟΝΕWS έψαξε και βρήκε ένα παλιό Ντοκουμέντο του 1961, αρκετά επίκαιρο κι ενδιαφέρον, γραμμένο από Βουλευτή Ξηρομερίτη που δεν εξελέγη και διαβάστε πως προσβάλει όλους τους Ξηρομερίτες που δεν το ψηφίσανε….
        Διαβάσαμε τις αράδες του Βουλευτή της εποχής του 1961 και παγώσαμε, ανατριχιάσαμε… Περίπου 51 χρόνια πριν και αξίζει το κόπο να διαβαστεί καθότι θα διαπιστώσει απίστευτες ομοιότητες τότε και τώρα. 
      Δείτε το παλιό δημοσίευμα και ο καθένας μας, ας βγάλει τα συμπεράσματά του….
ΔΕΙΤΕ ΤΟ…










9 σχόλια:

  1. Δεν είναι το ίδιο πράγμα να τα λες ως πολιτευτής του 1961 και απ το 1965 και μετά ως και το 1989 Βουλευτής Αιτλ/νιας ( Γ.Δ. ΠΑΠΑΔΗΜΗΤΡΙΟΥ ) , με αυτά που λέει σήμερα επειδή δεν εξελέγει Βουλευτής λόγω συντριβής του κόμματος του ο επι 11 συνεχώς χρόνια Βουλευτής Αιτ/νιας (κ.Μακρυπίδης). Και φυσικά το πολιτισμικό γενικά επίπεδο της Ελλάδας , όχι μόνον του Ξηρομέρου , το 1961 σε καμιά περίπτωση δεν συγκρίνεται με τα σημερινά δεδομένα του 2012.΄Οντως αυτά που αναφέρετε τα εχει γράψει ο αείμνηστος Γάκιας ΠΑΠΑΔΗΜΗΤΡΙΟΥ το 1961 , τα δημοσίευε και στην εφημερίδα που εξέδιδε με τίτλο ΤΟ ΠΑΡΟΝ ( εφημερίδα που εχει εκδόσει και σε βιβλίο ), τα μοίραζε στα χωριά , αλλά απ΄το 1965 και μετά οι Αιτωλ/νες ( και οι Ξηρομερίτες φυσικά ) τον εξέλεγαν ανελλιπώς Βουλευτή ως το 1989 .
    Δηλαδή ο Γάκιας Παπαδημητρίου τα έλεγε πριν εκλεγεί και ακολούθως εκλέγονταν πανηγυρικά. Ενώ στην περίπτωση του κ. Μακρυπίδη , Βουλευτής ων , επειδή δεν εξελέγει είπε αυτά που είπε , ΚΑΤΑΔΙΚΑΣΤΕΑ ως ΑΚΑΙΡΑ και ΑΚΥΡΑ απ τη στιγμή που ειναι ακόμη και υποψήφιος Βουλευτής για τις εκλογες της 17ης Ιουνίου 2012 και φυσικά κατάφερε , και ΕΜΑΣ που τον ψηφίσαμε - τους κατ΄αυτόν λίγους, τί κρίμα !!!- να μας απογοητεύσει και να μας στείλει στην απέναντι όχθη...Και φυσικά , σε καμία περίπτωση δεν συκρίνεται με κανέναν η προσφορά των αείμνηστων ευπατρίδων της πολιτικής απο την μεταπολίτευση και μετά ήτοι των κ.κ : Γάκια Παπαδημητρίου , Χριστόφορου Στράτου , Γεωργίου Σταμάτη . Ειδικά ο Γάκιας πέθανε στην ψάθα....και είναι θαμένος μαζί με τους κοινούς θνητούς απλούς και φτωχούς πολίτες του Λεκανοπεδίου στο Γ΄ Κοιμητήριο Αθηνών στη Νίκαια .

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. απο αντικειμενικότητα σκίζετε... Σεβασμός στους νεκρούς !

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. ΔΕΝ ΜΑΣ ΛΕΣ ΤΕΛΙΚΑ ΠΟΙΟΣ ΕΙΝΑΙ........

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. ΕΥΓΕ ΞΗΡΟΜΕΡΟ NEWS. ΑΥΤΑ ΝΑ ΤΑ ΒΛΕΠΟΥΝ ΟΙ ΠΑΣΟΚΤΖΗΔΕΣ ΜΕ ΑΥΤΟΥΣ ΠΟΥ ΨΗΦΙΖΑΝ ΤΟΣΑ ΧΡΟΝΙΑ ΓΙΑ ΜΙΑ ΘΕΣΗ ΣΤΟ ΔΗΜΟΣΙΟ Η ΣΕ ΑΛΛΕΣ ΥΠΗΡΕΣΙΕΣ. ΤΩΡΑ ΚΡΥΦΤΗΚΑΝ ΚΑΙ ΜΕΤΑΛΛΑΧΘΗΚΑΝ ΣΕ ΤΣΙΠΡΙΔΕΣ. ΕΤΣΙ ΕΠΙΤΑΣΣΕΙ ΤΟ ΣΥΣΤΗΜΑ ΤΗΣ ΑΥΤΟΣΥΝΤΗΡΗΣΗΣ ΤΟΥ ΠΙΟ ΣΤΥΓΝΟΥ ΔΙΕΦΘΑΡΜΕΝΟΥ ΚΑΘΕΣΤΩΤΟΣ ΠΟΥ ΓΝΩΡΙΣΕ Η ΕΛΛΑΔΑ. ΞΕΚΙΝΗΣΕ ΤΗ ΚΑΤΑΣΤΡΟΦΗ Ο ΘΑΘΑΝΔΡΕΟΥ ΤΗΝ ΤΕΛΕΙΩΣΕ Ο ΤΖΕΦΡΕΥ ΚΑΙ ΠΡΟΣΠΑΘΟΥΝ ΝΑ ΑΝΑΚΥΚΛΩΘΟΥΝ ΜΕ ΤΟΝ ΤΣΙΠΡΑΝΔΡΕΟΥ. ΟΙ ΣΟΣΙΑΛΗΣΤΕΣ-ΑΡΙΣΤΕΡΟΙ ΔΕΝ ΠΑΙΖΟΝΤΑΙ ΣΤΗΝ ΟΡΓΑΝΩΣΗ ΚΑΙ ΣΤΗΝ ΜΕΤΑΛΛΑΞΗ. Η ΠΑΤΡΙΩΤΙΚΗ ΔΕΞΙΑ ΕΧΕΙ ΠΟΛΛΑ ΝΑ ΜΑΘΕΙ ΑΚΟΜΑ ΑΠΟ ΤΑ ΤΕΡΤΙΠΙΑ ΤΟΥΣ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. ΕΧΕΙΑς ΔΙΚΙΟΦΙΛΕ ΤΩΝ 6.02. ΟΛΑ ΤΑ ΔΕΙΝΑ ΣΤΗΝ ΧΩΡΑ ΜΑΣ ΤΟ ΠΑΣΟΚ ΤΑ ΠΡΟΚΑΛΕΣΕ. ΕΓΚΡΙΝΩΝ ΚΑΙ ΕΠΑΥΞΑΝΩ. ΞΕΧΝΑΣ ΜΗΠΩς ΤΟΥS ΧΙΛΙΑΔΕΣ ΔΙΟΡΙΣΜΟΥΣ ΤΟ 2009 ΤΟΥΣ ΧΙΛΙΑΔΕΣ STAGE ΚΑΙ ΛΟΙΠΟΥς ΣΥΜΒΑΣΙΟΥΧΟΥΣ. ΟΛΟΙ ΕΧΟΥΜΕ ΚΑΙ ΜΝΗΜΗ ΚΑΙ ΓΝΩΣΗ. ΚΑΙ ΟΙ ΔΥΟ ΚΑΛΑ ΠΑΙΔΙΑ ΗΤΑΝ . ΑΣ ΜΗΝ ΚΡΙΝΟΥΜΕ ΜΟΝΟΜΕΡΩΣ ΚΑΙ ΟΠΩΣ ΜΑΣ ΣΥΜΦΕΡΕΙ. ΝΑ ΣΟΥ ΠΩ ΟΜΩς ΓΙΑ ΝΑ ΚΑΤΑΛΑΒΕΙς ΕΑΝ ΒΕΒΑΙΑ..... ΟΤΙ ΕΓΩ ΓΙΑ ΝΑ ΔΙΟΡΙΣΤΩ ΟΤΑΝ ΗΛΘΕ Η ΣΕΙΡΑ ΜΟΥ Ως ΠΤΥΧΙΟΥΧΟΣ ΜΟΥ ΖΗΤΗΘΗΚΕ ΠΙΣΤΟΠΟΙΗΤΙΚΟ ΚΟΙΝΩΝΙΚΩΝ ΦΡΟΝΗΜΑΤΩΝ. ΠΟΥ ΤΟ ΚΑΚΟ- ΚΑΚΙΣΤΟ ΠΑΣΟΚ ΤΟ ΚΑΤΗΡΓΗΣΕ ΜΑΖΙ ΜΕ ΤΟΝ ΧΩΡΟΦΥΛΑΚΑ. ΕΤΣΙ ΓΙΑ ΝΑ ΘΥΜΟΥΝΤΕ ΜΕΡΙΚΑ ΟΙ ΝΕΩΤΕΡΟΙ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. ΣΤΗΝ ΕΠΙΣΤΟΛΗ ΤΟΥ Ο ΜΑΚΡΥΠΙΔΗΣ ΕΓΚΑΛΕΙ ΟΥΣΙΑΣΤΙΚΑ ΤΑ Δ.Σ. ΤΩΝ ΠΟΛΙΤΙΤΙΚΩΝ ΣΥΛΛΟΓΩΝ ΓΙΑΤΙ ΔΕΝ ΣΥΝΕΒΑΛΛΑΝ ΣΤΟΝ ΠΡΟΕΚΛΟΓΙΚΟ ΤΟΥ ΑΓΩΝΑ! ΤΙ ΕΧΟΥΝ ΝΑ ΠΟΥΝ ΓΙ ΑΥΤΟ ΟΙ ΠΟΛΙΤΙΣΤΙΚΟΙ ΣΥΛΛΟΓΟΙ; ΤΙ ΕΧΕΙ ΝΑ ΠΕΙ Η ΟΠΣΥΞ; ΤΟΣΑ ΧΡΟΝΙΑ ΠΟΥ ΕΒΓΑΙΝΕ ΒΟΥΛΕΥΤΗΣ Ο ΜΑΚΡΥΠΙΔΗΣ ΕΙΧΕ ΤΗ ΣΤΗΡΙΞΗ ΤΩΝ ΣΥΛΛΟΓΩΝ;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  7. αγαπητε κ. 4:28μ.μ , μάλλον δεν ανέγνωσες ορθως την επιστολή . Εγκαλει το πολιτικό ντόπιο κατεστημένο ( Βαρβάτηδες , Αρετάκηδες , Μπρούφηδες , Μπουμπούληδες ,Μπαμπούρηδες καιΣΙΑ )και για το οποίο διεφθαρμένο και σάπιο αυτό κατεστημένο ,ειναι υπεύθυνος γιατί τους ανεχόταναι και τους συντηρησούσε μπατίω τρόπω...Επίσης προκαλεί με οργίλο ύφος 1000 καρδιναλίων όλους τους ΞΗΡΟΜΕΡΙΤΕΣ , γιατι ως ΛΟΥΔΟΒΙΚΟΣ ΙΔ΄ τους θεωρούσε ποίμνιο και υποτακτικούς.Η κατάσταση βρωμάει σε ολα ΤΑ ΕΠΊΠΕΔΑ ΚΑΙ Η ΑΙΤΊΑ ΕΙΝΑΙ ΜΙΆ ΚΑΙ ΜΟΝΑΔΙΚΉ. Η χρήση της τρισταυρίας και όχι της μονοσταυρίας ίσχυε ως το 1985 και το κυριότερον 2 και μόνον 2 θητείες σε ΟΛΑ τα αξιώματα. Τα άλλα ειναι κουραφέξαλα και άλλα λόγια να αγαπιόμαστε. Με την μονοσταυρία και την θητεία 2 πλήρων περιόδων , θα εκλεγονται οι καλύτεροι και θα ανανεώνεται υποχρεωτικα το κοινοβούλιο στην τρίτη συνεχόμενη εκλογή και οχι να είσαι Βουλευτής απ το 1974 !!! π.χ Απόστολος Κακλαμάνης ;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  8. 1140 εχεις αδικο. το συστημα πασοκ απο το 1981 διορισε εκατονταδες χιλιαδες στοδημοσιο καιστις δεκο. Γιαυτο καιεχει 60% στις εκλογες στα σωματεια δημοσιων υπαλληνω. συγκρινεις ταμαθητουδια της ΝΔ με 5-6000 για 10 μηνες στα στειτσ? ελεος. τωρα ολο το βαθυ πασοκ των πρασινων κλαδικων και καφενειων παει συριζα για να συνεχιστει ημασα και τοβολεμα. δεν σου λεει τιποτα αυτο. οι οικογενοιαρχες ελληνες πατριωτες του πασοκ 8-10% πανε μεΝΔ. για να μη ερθουν οι απατριεδες διεθνιστες.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  9. ΠΡΟΣ κ. ΑΜΩΝΥΜΟ 11.21 ,16 Ιουνίου 2012 .
    Τουλάχιστον απ΄ ότι φάνηκε , αυτοί του 12-13% σεβάστηκαν και τίμησαν το ψωμί που τους έδωσαν - κάποτε - να φάνε. Κάποιοι άλλοι ( κυρίως οι υψιλόμισθοι των ΔΕΚΟ που και αυτοί μπήκαν απ΄το "παραθύρι" ) λιποτάκτησαν. Έφαγαν...και έχεσαν και στην πόρτα...που λέει και ο ΛΑΟΣ μας και πήγαν στο ΣΥΡΙΖΑ για να κρατήσουν τα - παράνομα- " κεκτημένα" δηλ. τους μισθούς των 4.500 ευρώ και βάλε το μηνα που έπαιρνε π.χ ενας οδηγός ( ΥΕ )στον ΗΛΠΑΠ και ο έρμος ο Δάσκαλος και ο Καθηγητής ( ΠΕ)με μισθό 1300 ευρω κατά μέσω όρο το μΉνα και με σπουδές Πανεπιστημιακές.Αυτοί είναι που λάκησαν για να σώσουν τα παράνομα κεκτημένα τους...Είναι η Δημοκρατία που πρεσβεύουν. Και στο ΠΑΣΟΚ για τα συμφεροντά τους έμεναν και στο ΣΥΡΙΖΑ τω αυτώ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Τι λες γι αυτό αγαπητό Ξηρόμερο