Παρασκευή 4 Μαΐου 2012

Εντυπωσιακή παρουσία κόσμου στην ομιλία του Δημήτρη Αρβανίτη στο Αγρίνιο


        Με μια εντυπωσιακή σε προσέλευση φίλων και υποστηρικτών του συγκέντρωση, έκλεισε την προεκλογική του παρουσία ο Δημήτρης Αρβανίτης, χθες το απόγευμα στο Δημοτικό πάρκο του Αγρινίου.
     Ο συνταγματάρχης εα, εμφανώς συγκινημένος, ευχαρίστησε τον κόσμο για την θετική ανταπόκριση στο κάλεσμά του και ιδιαίτερα τους νέους της ΟΝΝΕΔ, οι οποίοι με των παλμό και τον ενθουσιασμό τους, έδωσαν άλλο χρώμα στην συγκέντρωση....


     Ο κ. Αρβανίτης, με μια χειμαρρώδη ομιλία, με αιχμές και σκληρή κριτική για το πολιτικό σύστημα που οδήγησε την πατρίδα μας στην σημερινή κατάσταση, έκανε μία σε βάθος ανάλυση, χωρίς να χαριστεί σε κανέναν και χωρίς να χαϊδέψει κανενός τ’ αυτιά.
        Χωρίς να περιοριστεί ως είθισται για κάθε νέο υποψήφιο στην απλή καταγραφή και κριτική γεγονότων, κατέθεσε συγκεκριμένες προτάσεις, για την Αιτωλοακαρνανία και την χώρα γενικότερα σχετικά με το πώς θα ξεπεράσουν την κρίση πιο ανώδυνα για να μπουν σε τροχιά ανάπτυξης.
        Επίκεντρο αυτών των προτάσεων, δεν θα μπορούσε να ήταν κάτι άλλο από την πρωτογενή – αγροτική παραγωγή καθώς επίσης και η νεολαία, το μέλλον του τόπου.
       Πριν την ομιλία του κ. Αρβανίτη, αναγνώστηκε ένα μήνυμα του δημάρχου Ξηρομέρου κ. Π. Σαμαρά, ο οποίος εξέφρασε την απεριόριστη στήριξη στον πρώην στενό του συνεργάτη.
        Τέλος, ο κ. Αρβανίτης, ενημέρωσε πως τις δύο τελευταίες μέρες, θα περιοδεύσει σε όσο το δυνατόν περισσότερα χωριά και πόλεις του νομού, που σε μια προεκλογική περίοδο δεκαεφτά ημερών είναι αδύνατον να τα επισκεφτεί ένας υποψήφιος, για να μεταφέρει μήνυμα αυτοδυναμίας για τη ΝΔ.
 Κλείνοντας, ο Δ. Αρβανίτης, τόνισε προς όλους πως όταν τα πράγματα είναι ζόρικα, οι ζόρικοι συνεχίζουν...



Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Τι λες γι αυτό αγαπητό Ξηρόμερο