Πέμπτη 3 Μαΐου 2012

Γιόρτασαν τον Άγιο Αθανάσιο στον Παλιό Βάρνακα


Μνήμες, χρώματα κι’ αρώματα…
        Πραγματοποιήθηκαν την πρωτομαγιά και χθες 2 Μάιου, εκδηλώσεις για την γιορτή του Αγίου Αθανασίου στον παλιό Βάρνακα
     Πλήθος κόσμου από την τοπική κοινότητα Βάρνακα αλλά και από τα γύρω χωριά ανέβηκαν στον ιστορικό αυτό τόπο, και αφού «προσκύνησαν» στο εκκλησάκι του Αγίου Αθανασίου, έφαγαν και γλέντησαν κάτω από τον ίσκιο του αιωνόβιου πλατάνου στην αυλή του «βαζεντε»....
ΔΕΙΤΕ ΦΩΤΟ: Βασίλης Πολύζος 


         Είχαν επίσης την ευκαιρία να απολαύσουν  το  μοναδικό τοπίο και την ανθισμένη φύση κάνοντας μια βόλτα στον μισογκρεμισμένο οικισμό, αλλά και να πιουν  νερό από τις πηγές που υπάρχουν στο χωριό.
        Παρευρέθηκαν ο Αντιδήμαρχος Αλυζίας κ. Σ. Λύτρας, ο πρόεδρος του Δημοτικού Συμβουλίου του Δήμου Ξηρόμερου  κ. Β. Μουρκούσης, ο αντιπρόεδρος του Δημοτικού Συμβουλίου κ Ε. Κατσαούνης, ο Δημοτικός Σύμβουλος Κ. Σ. Καυμενάκης, ο πρόεδρος της Ένωσης Αλυζίων κ. Θ. Λιοτσος, οι πρόεδροι των τοπικών κοινοτήτων Βάρνακα  κ. Β. Πολύζος, Κανδήλας κ. Δ. Καραπιπέρη, Παναγούλας κ. Κ. Λιάγκος.
       Η Επιτροπή Φίλων Παλιού Βάρνακα ευχαριστεί όλο τον κόσμο που παρευρέθηκε και ιδιαίτερα τους  κτηνοτρόφους του Βάρνακα που πρόσφεραν τα φαγητά και υπόσχεται ότι και του χρόνου θα δώσει τον καλύτερο της εαυτό για ανάλογες επιτυχημένες εκδηλώσεις.










Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Τι λες γι αυτό αγαπητό Ξηρόμερο