Δευτέρα 7 Μαΐου 2012

Βασίλης Φωτάκης: Δρόμος ευθύνης και αξιοπρέπειας


           Στη Δημοκρατία είμαστε υποχρεωμένοι να δεχόμαστε την βούληση της πλειοψηφίας, την εντολή και ετυμηγορία του λαού έναντι των πολιτικών προτάσεων και προσώπων που ζητούν την ψήφο του. 
       Πολύ φοβάμαι όμως ότι η Χώρα μπαίνει σε περιπέτειες, διότι στην βουλή θα κληθούν αύριο να κυβερνήσουν και να αντιπολιτευθούν δυνάμεις που καλλιέργησαν τον Λαϊκισμό και την ανοχή στην ανομία....
   
           Ο λαός στην αγωνία του για το αύριο και με το έλλειμμα ασφάλειας και δικαιοσύνης διάχυτο επέλεξε να τιμωρήσει  αυτούς που θεώρει υπεύθυνους. 
     Ταυτόχρονα  χάνοντας την πίστη του σε ένα πολιτικό σύστημα αναξιόπιστο και  κουρασμένο επέτρεψε να εισέλθουν στο κοινοβούλιο δυνάμεις που δεν εγγυώνται με τις πολιτικές τους την ηρεμία (πολιτική- οικονομική)για έξοδο από την κρίση.
        Μέσα σε αυτό το περιβάλλον η Δημοκρατική Συμμαχία κατέθεσε τις προτάσεις της επιλέγοντας το δύσκολο δρόμο, το δρόμο της αλήθειας στο λαό και για αυτό νιώθω υπερήφανος.  
       Ευχαριστώ από καρδιάς όλες και όλους που με τίμησαν με την αγάπη τους και την εμπιστοσύνη τους καθ΄όλη την προεκλογική περίοδο στις περιοδείες μου σε όλο το νομό μας
       Εύχομαι ολόψυχα, η μέρα τούτη που ξημέρωσε για την Πατρίδα μου, να περιβάλει με φώς τη δύσκολη πορεία που έχουμε μπροστά μας, όσο και το δρόμο που καλούνται πλέον όλες και όλοι εμείς να ακολουθήσουμε για την ανάταση της Εθνικής μας αξιοπρέπειας, της οικονομίας και της Εθνικής μας Παιδείας.






Φωτάκης Βασίλης
Υπ. Βουλευτής Αιτ/νίας
Δημοκρατικής Συμμαχίας

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Τι λες γι αυτό αγαπητό Ξηρόμερο