Κυριακή 13 Μαΐου 2012

Καθαρίζουμε την Ελλάδα για να κάνουμε εφέ…


    Η εμπάθεια, τα συμπλέγματα καθώς και η έλλειψη σεβασμού προς εκείνους που δούλεψαν  σκληρά και με πίστη για να αλλάξουν τις νοοτροπίες και κατάφεραν μέσα σε λιγότερο από τρία χρόνια να πείσουν τους πολίτες των παρατριχώνιων οικισμών αλλά και του Αγρινίου να ανακυκλώνουν στην πηγή, περισσεύει τόσο στους εκπροσώπους του Δήμου Αγρινίου, όσο και αυτών του δήθεν οικολογικού τηλεοπτικού σταθμού ΣΚΑΙ....


          Στην εβδομάδα καθαριότητας που ξεκινά στις 13 Μαΐου,  αποφεύγεται επιμελώς το Παναιτώλιο, όπου υπάρχει το Κέντρο Περιβάλλοντος Τριχωνίδας (ΚΕ.ΠΕ.ΤΡΙ.), από το οποίο ξεκίνησε η προσπάθεια ανακύκλωσης στην πηγή και η οποία συνεχίστηκε με μεγάλη επιτυχία (στη διάθεση κάθε ενδιαφερόμενου τα αποτελέσματα αυτής της προσπάθειας), ώσπου να αποφασίσουν αιρετοί και υπεύθυνοι  καθαριότητας του Καλλικρατικού Δήμου Αγρινίου,  αυθαίρετα και χωρίς καμία εξήγηση   να τη σταματήσουν προδίδοντας κυρίως την πίστη εκατοντάδων μαθητών των παρατριχώνιων χωριών που δεν μπορούν ακόμα να καταλάβουν γιατί δεν ανακυκλώνουν  πλέον το χαρτί και το πλαστικό, τις ηλεκτρικές και ηλεκτρονικές συσκευές και τους λαμπτήρες.
          Στις 9 Μαΐου η πρέσα ανακύκλωσης χαρτιού επέστρεψε σχεδόν άδεια στον ιδιοκτήτη της κύριο Χριστόπουλο της «ΑΝΥΕΛ ΕΠΕ» ΚΕΝΤΡΟ ΠΕΡΙΣΥΛΛΟΓΗΣ ΑΝΑΚΥΚΛΩΣΙΜΩΝ ΥΛΙΚΩΝ ΝΟΤΙΟΔΥΤΙΚΗΣ ΕΛΛΑΔΟΣ, αφού η περισυλλογή χαρτιού και πλαστικού είχε σταματήσει….(επισυνάπτεται εικόνα)
    Το κοντέινερ, στον ίδιο χώρο, που μας είχε παραχωρήσει η Εταιρία Ανακύκλωσης Συσκευών παραμένει επίσης άχρηστο πλέον στη θέση του περιμένοντας να αποσυρθεί και αυτό.…. (επισυνάπτεται εικόνα)

    Κατά τα άλλα ωραίες είναι οι γιορτούλες,  για να έχουμε καθαρή συνείδηση βρε αδερφέ!!!! Μια φορά το χρόνο!!!!! –και στην Τριχωνίδα να παραμένουν ανοιχτές πληγές δεκάδες παράνομες χωματερές……. που περιμένουν άμεσα λύση!!
Κ.Τ

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Τι λες γι αυτό αγαπητό Ξηρόμερο