Σάββατο 12 Μαΐου 2012

Θερμή υποδοχή στην Ολυμπιακή Φλόγα ετοιμάζουν σήμερα στη Βόνιτσα


          Σήμερα Σάββατο 12 Μαΐου 2012, η Βόνιτσα υποδέχεται την Ολυμπιακή Φλόγα των 30ων  Ολυμπιακών Αγώνων που θα γίνουν φέτος το καλοκαίρι στο Λονδίνο.
      Η υποδοχή της  Ολυμπιακής Φλόγας  θα γίνει  στις 3:00 το μεσημέρι στο κέντρο της πόλης. Στο Δήμο Ακτίου-Βόνιτσας τη φλόγα μεταφέρουν οι Λαμπαδηδρόμοι: ο δρομέας μεγάλων αποστάσεων Ανδρέας Πάτσης, ο αθλητής της Άρσης Βαρών Δημήτριος Μπακοχρήστος και η αθλήτρια του TAE KWON DO Βασιλική Ντάρδη....


      Σύμφωνα με απόφαση της Αστυνομικής Διεύθυνσης Ακαρνανίας, σήμερα Σάββατο (12-5-2012) και από ώρα 13:30 έως 15:30 στη Βόνιτσα, απαγορεύεται η στάθμευση όλων των οχημάτων σε όλο το μήκος των οδών Νικολάου Στράτου και Ελευθερίου Βενιζέλου.
       Κατά τη διάρκεια της εκδήλωσης είναι πιθανό, να πραγματοποιηθεί ολιγόλεπτη διακοπή ή εκ περιτροπής κυκλοφορία των οχημάτων σύμφωνα με τις υποδείξεις των αστυνομικών της Τροχαίας. Οι συγκεκριμένες κυκλοφοριακές ρυθμίσεις πραγματοποιούνται στα πλαίσια της ασφαλής διέλευσης της λαμπαδηδρομίας της Ολυμπιακής φλόγας για τους θερινούς τριακοστούς Ολυμπιακούς Αγώνες του Λονδίνου.
       Οι παραβάτες της απόφασης θα τιμωρούνται σύμφωνα με τις διατάξεις του Κώδικα Οδικής Κυκλοφορία.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Τι λες γι αυτό αγαπητό Ξηρόμερο