Τετάρτη 18 Απριλίου 2012

Ερωτηματικά για τον διορισμό του νέου Διοικητή στο Νοσοκομείο Πρέβεζας

ΕΡΩΤΗΣΗ ΠΡΟΣ ΤΟΝ ΥΠ. ΒΟΥΛΕΥΤΗ ΠΡΕΒΕΖΑΣ Κ. ΙΩΑΝΝΟΥ ΒΑΣΙΛΗ ΣΧΕΤΙΚΑ ΜΕ ΤΟΝ ΔΙΟΡΙΣΜΟ ΤΟΥ ΝΕΟΥ ΔΙΟΙΚΗΤΗ ΤΟΥ ΝΟΣΟΚΟΜΕΙΟΥ ΠΡΕΒΕΖΑΣ
       Το τελευταίο δίμηνο με την ιδιότητα του χρήστη των διαδικτυακών μέσων ενημέρωσης, και την ιδιότητα του ετεροδημότη Πρεβεζάνου που θέλει να ενημερώνεται για τον τόπο του έγινα όπως και χιλιάδες άλλοι συμπολίτες μας, μάρτυς μιας ολομέτωπης επίθεσης του κ. Ιωάννου, η οποία αφορούσε τον διορισμό των άμισθων θέσεων του Δ.Σ. του Νοσοκομείου Πρέβεζας.
    Τότε είχε αναφερθεί σε σκοτεινές δυνάμεις, για παλαιοκομματικές - πελατειακές σχέσεις που εκμεταλλεύονται δημόσιες θέσεις προεκλογικά με άτομα που εν τέλει δεν είχαν το ανάλογο υπόβαθρο και δεν είχαν εν τέλει και τις δικές του ίσως (σκέφτομαι εκ των υστέρων) ..ευλογίες!!!
       Πριν 5 ημέρες τοποθετήθηκε νέος διοικητής στο Νοσοκομείο Πρέβεζας, 9 ημέρες προ των εκλογών (!!!), κάποιος συμπαθής συνταξιούχος δάσκαλος (!!!), και λογικά περίμενα έως και σήμερα (18/4) που σας γράφω....


    ....να δω στο διαδίκτυο κάποια καταγγελτική σας επιστολή γι αυτήν την ομολογουμένως σκανδαλώδη και πρωτοφανή «παλαιοκομματική και άκρως πελατειακή-κομματική πρακτική» την οποία με τόσο σθένος υποστηρίξατε προ ..διμήνου.. Δυστυχώς δεν υπάρχει καμιά σας τέτοια δήλωση έως τώρα!!

   Τι έγινε ξαφνικά κ. Ιωάννου; Δεν θα ήθελα να πιστέψω για εσάς ότι:
   1.Δεν αποτελεί σκάνδαλο η τοποθέτηση σε μια υψηλά αμειβόμενη και υπεύθυνη θέση 9 ημέρες προ των εκλογών, όταν μάλιστα η συγκεκριμένη αντικατάσταση εκκρεμούσε 7 μήνες τώρα??? (από τον Σεπτέμβριο 2011 όταν και είχε λήξει η θητεία του προηγούμενου διοικητή);;
    2.Ξαφνικά έγιναν όλα «νόμιμα» και με κάθε διαφάνεια;; Από πότε μια θέση παρακρατείτε επί 7 μήνες για να χρησιμοποιηθεί ως πολιτικό-κομματικό λάφυρο???
       3.Ποια σχέση μπορεί να έχει ο συμπαθέστατος νέος διοικητής με το πνεύμα της ανανέωσης , της εξυγίανσης και του καινούργιου αέρα που ενστερνίζεστε πως θέλετε να φέρετε στον τόπο μας;; με ποια προσόντα;; του κομματικού - πολιτικού «συντρόφου» εν έτη 2012 συνεχίζονται να μοιράζονται οι δημόσιες θέσεις τόσο απροκάλυπτα;
       4.Επειδή θέλω να είμαι δίκαιος και δεν προ(σ)κληθήκατε ούτε από την αντίθετη πλευρά της προηγούμενης σας διαμάχης να λάβετε δημόσια θέση, δεν θα ήθελα να πιστέψω ότι όλα έγιναν «κάτω από το τραπέζι»;;
       5.Ούτε θα πιστέψω πως όλο αυτό το δημιουργήσατε για να «αποκαταστήσετε» τις κομματικές σας ισορροπίες και να κάνετε στους «φίλους» σας μια επίδειξη πολιτικής ισχύος.
         6.Δεν θα ήθελα να πιστέψω πως δεν θα φτάσετε μέχρι τον πρόεδρο του Πασόκ για να καταγγείλετε αυτόν τον σκανδαλώδη διορισμό (πολύ περισσότερο εάν βιαστείτε να μου πείτε πως δεν είχατε εσείς καμιά σχέση και έγινε .ερήμην σας), όπως απειλούσατε προ διμήνου για τις ανάλογες άμισθες θέσεις.
     7.ούτε θα ήθελα να πιστέψω ότι εκτεθήκατε τόσο απροκάλυπτα εσείς και οι «σύντροφοί» σας και δεν είχατε την στοιχειώδη λογική να δείτε ότι είστε ανακόλουθοι σε ότι λέτε και πράττετε!!! Και όλα αυτά δυστυχώς ενόσω ζητάτε την ψήφο του Πρεβεζάνικου λαού!!!

     Βέβαια ελπίζω πως έχω καταλάβει λάθος σε όλα τα προηγούμενα που ανέφερα και κάποια εξήγηση θα έχετε να μας δώσετε κ. Ιωάννου, και πολύ περισσότερο δεν θα με απογοητεύσετε και θα συνεχίσετε να κρατάτε ψηλά την σημαία της εξυγίανσης στο πολιτικό και κομματικό σύστημα το οποίο δυστυχώς ακόμη και σήμερα σκυλεύεται βάναυσα από τέτοιες απαράδεκτες πολιτικές - σκανδαλώδεις συμπεριφορές!!!
       Το παιχνίδι είναι πλέον στα .χέρια σας!!!! Ο πρεβεζάνικος λαός θα περιμένει την απάντησή σας και πολύ περισσότερο την καταδίκη του συγκεκριμένου σκανδάλου πρώτα από εσάς αλλά και από όλες τις υγιείς πολιτικές συνιστώσες του τόπου..
        Συνέχιση της σιωπής σε τέτοια θέματα και εφαρμογή του fair - play, της κοινωνικής δικαιοσύνης, και του δημόσιου ενδιαφέροντος κατά το δοκούν αποτελούν δυστυχώς συνέχεια πολιτικών παλαιοκομματικών-πελατειακών-κομματικών τακτικών τις οποίες είπαμε κ. Ιωάννου να αποτινάξουμε όλοι από επάνω μας!!!

Αλέξανδρος Μουράτης 
Πολιτικός Μηχανικός
Ετεροδημότης Αθηνών

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Τι λες γι αυτό αγαπητό Ξηρόμερο