Παρασκευή 20 Απριλίου 2012

Σε προεκλογικές δραστηριότητες ο Κώστας Καραγκούνης


          Στο πλαίσιο των επαφών με τους πολίτες του Νομού Αιτωλοακαρνανίας ο Βουλευτής της Νέας Δημοκρατίας Κώστας Καραγκούνης επισκέφτηκε περιοχές από τις Επαρχίες Μεσολογγίου, Βάλτου και Ξηρομέρου όπου είχε συναντήσεις και συνομιλίες με κατοίκους....


      Στις επαφές του αυτές επεσήμανε σε όλους την σοβαρότητα της εκλογικής αναμέτρησης της 6ης Μαίου μέσα από την οποία πρέπει να προκύψει ισχυρή κυβέρνηση που θα εξασφαλίσει την ομαλότητα και την ασφάλεια στην χώρα. 
     Ο κ. Καραγκούνης απάντησε σε όλες τις ερωτήσεις που του ετέθησαν από τους πολίτες κάνοντας παράλληλα τον απολογισμό της τελευταίας κοινοβουλευτικής διετίας αλλά οριοθετώντας τις προτεραιότητες  για την Αιτωλοακαρνανία την επόμενη τετραετία.
      Χαρακτηριστικά δήλωσε: «Ζούμε σε ιδιαίτερες δύσκολες εποχές με πολλά προβλήματα να ταλανίζουν την χώρα και τους πολίτες. Θα πρέπει όλοι μας να πάρουμε τις αποφάσεις μας και να συμμετέχουμε στις επικείμενες εκλογές δυναμικά στέλνοντας το μήνυμα ότι η Ελλάδα μπορεί να σταθεί  στα πόδια της και να προχωρήσουμε έτσι σε δράσεις και πρωτοβουλίες με γνώμονα τις ανάγκες της κοινωνίας  που θα δώσουν το δικαίωμα σε όλους τους Έλληνες να χαμογελάσουν».

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Τι λες γι αυτό αγαπητό Ξηρόμερο