Σάββατο 21 Απριλίου 2012

ΚΚΕ: Ψήφος παρεμπόδισης, αντεπίθεσης και ανατροπής






        Νομαρχιακή Επιτροπή Αιτ/νίας
     Ι . Σταϊκου 2 ,30100  ΑΓΡΙΝΙΟ ,τηλ. :2641057875 – 27469
       Fax :2641026654, e-mail : kke_ne_aitnias@yahoo.gr



ΤΟ ΚΚΕ ΔΕΝ ΠΡΟΚΕΙΤΑΙ ΝΑ ΣΕ ΠΟΥΛΗΣΕΙ, ΓΙΑ ΝΑ ΠΑΡΕΙ ΥΠΟΥΡΓΕΙΑ
ΕΙΝΑΙ ΑΠΑΤΗ Η ΠΡΟΤΑΣΗ
ΓΙΑ «ΑΝΤΙΜΝΗΜΟΝΙΑΚΗ ΚΥΒΕΡΝΗΣΗ»!
Ψήφος παρεμπόδισης, αντεπίθεσης και ανατροπής
είναι μόνο η ψήφος στο ΚΚΕ
      Μην ανέχεσαι να σε τρομοκρατούν με απειλές και εκβιασμούς το ΠΑΣΟΚ, η ΝΔ και η ΕΕ ούτε να σε κοροϊδέψουν τα λεγόμενα αντιμνημονιακά κόμματα, «αριστερά» και «δεξιά».
     Ο ΣΥΡΙΖΑ, το κόμμα του Καμμένου και άλλοι «αντιμνημονιακοί», σε κοροϊδεύουν όταν σου λένε ότι μέσα στην Ευρωπαϊκή Ένωση υπάρχει λύση για το λαό, αρκεί να γίνουν αυτοί κυβέρνηση.
      Καμία «αντιμνημονιακή» κυβέρνηση δεν θα κάνει ανακατανομή πλούτου υπέρ του λαού, τη στιγμή που οι μονοπωλιακές επιχειρήσεις θα παραμένουν στα χέρια των καπιταλιστών....


     Είναι ψέματα ότι θα βρουν χρήματα χτυπώντας τη φοροδιαφυγή ή φορολογώντας τους πλούσιους, όταν τα αμύθητα κέρδη των επιχειρηματιών ομίλων φοροαπαλλάσσονται νόμιμα και τα έσοδά τους δικαιολογούνται στα έξοδα των επιχειρήσεών τους. Αυτά τα «αντιμνημονιακά» κόμματα θα τα «δίπλωναν» αμέσως, γιατί δεν θέλουν ούτε κατά διάνοια να συγκρουστούν με τα μονοπώλια.
     Μην κάνεις το λάθος να διαλέξεις ποια κυβέρνηση θα σε καταδικάσει στη δυστυχία.
     Άμεση και ρεαλιστική λύση προς όφελος του λαού είναι μόνο η ισχυροποίηση του ΚΚΕ, για να κατευθυνθεί η πάλη της εργατικής τάξης, του λαού, στην κατάκτηση της εργατικής - λαϊκής εξουσίας. Το ΚΚΕ δεν θα σε πουλήσει, δεν λέει ψέματα για να σου πάρει την ψήφο.

Το Γραφείο Τύπου της Ν.Ε.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Τι λες γι αυτό αγαπητό Ξηρόμερο