Κυριακή 1 Απριλίου 2012

Καταγγελία: Στο έλεος αποβλήτων η περιοχή «Βαρκά» στον Αστακό

Από αναγνώστη του ΞΗΡΟΜΕΡΟNEWS λάβαμε την ακόλουθη ανώνυμη καταγγελία την οποία και δημοσιεύουμε σχετικά με το βυτιοφόρο του δήμου Ξηρομέρου που έχει μετατρέψει σε πραγματική χαβούζα την περιοχή «Βαρκά» στον Αστακό. Το θέμα όπως φαίνεται  είναι ιδιαίτερα σοβαρό και χρήζει βαθύτερης διερεύνησης από τις δημοτικές Αρχές αφού στη περιοχή δημιουργούνται συνθήκες άκρως επικίνδυνες για τη δημόσια υγεία!
         "Απαράδεκτη συμπεριφορά από τους άρχοντες του δήμου Αστακού. Αυτούς που ο λαός επέλεξε για να ενεργούν αντ αυτού για το καλό του τόπου. Παρά τις αλλεπάλληλες καταγγελίες ότι εδω και μήνες το βυτιοφόρο του δήμου έχει μετατρέψει σε πραγματική χαβούζα την είσοδο της πόλης και συγκεκριμένα την περιοχή «Βαρκά» αυτοί -αντί να ενεργήσουν άμεσα και να διερευνήσουν το θέμα επιρρίπτοντας ευθύνες -συγκαλύπτουν το πρόβλημα μην δίνοντας καμία σημασία!!!..


         Η περιοχή βαρκά είναι η είσοδος της πόλης από την μεριά του Μεσολογγίου-παραθαλάσσια-και μια περιοχή όπου καθημερινά Αστακιώτες κάθε ηλικίας κάνουν τον περίπατο τους. 
     Επίσης στην περιοχή υπάρχουν αρκετές κατοικίες, αθλητικές εγκαταστάσεις όπου αθλούνται οι νέοι της περιοχής και που συχνά πυκνά επισκέπτονται στις εκδρομές τους όλα τα σχολεία του Αστακου. 
     Αυτή την περιοχή έχουν επιλέξει οι άρχοντες του τοπου, παρανόμως, να μετατρέψουν στη χαβούζα ολόκληρου του Δήμου!!!! 
     Εκεί καθημερινά το βοθραντζίδικο του «δήμου Ξηρομέρου» δίπλα στα σπίτια-χωρίς κανένα ενδοιασμό εναποθέτει δεκάδες φορτία με λύματα! Στην περιοχή αυτή η δυσοσμία πλέoν είναι ανυπόφορη.
      Το πρόβλημα έχει προβληθεί από τα μαζικά μέσα ενημέρωσης της περιοχής. Οι πολίτες έχουν παραπονεθεί εντόνως τόσο στον δήμαρχο, οσο και στον αντιδήμαρχο του δημου. 
    Το λιμεναρχείο είναι ενήμερο και παρόλα αυτά μέχρι και σήμερα το πρόβλημα συνεχίζει να υφίσταται
    Οι πολίτες μένουν άναυδοι μπροστά στην ανευθυνότητα και την εγκληματική απραγία των τοπικών αρχών!! Άραγε πια είναι εκείνα τα συμφέροντα που είναι πιο σημαντικά από το καλό του τόπου!!!!"

ΕΝΑΣ ΑΝΑΓΝΩΣΤΗΣ 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Τι λες γι αυτό αγαπητό Ξηρόμερο