Παρασκευή 20 Απριλίου 2012

Την Τετάρτη 25 Απριλίου ο Θάνος Μωραΐτης μιλά στους ετεροδημότες της Αθήνας


       Την κεντρική του προεκλογική ομιλία στους ετεροδημότες της Αθήνας, θα πραγματοποιήσει ο υφυπουργός Ανάπτυξης και  υποψήφιος βουλευτής Αιτωλ/νιας του ΠΑΣΟΚ Θάνος Μωραΐτης την Τετάρτη 25 Απριλίου, στις 7.30 το απόγευμα στο ξενοδοχείο «Τιτάνια»....


      Ο Θάνος Μωραΐτης στην ομιλία του αναμένεται να αναφερθεί διεξοδικά στα αίτια της κρίσης και τις προσπάθειες που καταβλήθηκαν τα προηγούμενα χρόνια, ώστε να σταθεί όρθια η πατρίδα, μέσα από τις σκληρές θυσίες του ελληνικού λαού. Παράλληλα, θα μιλήσει για τα κρίσιμα διακυβεύματα αυτών των εκλογών.
       Πρόκειται να τονίσει πως αυτές οι θυσίες δεν πρέπει να πάνε χαμένες και πως το ΠΑΣΟΚ, έχει την πρόταση για να το διασφαλίσει αυτό και  να ηγηθεί στη διαμόρφωση μιας συμμαχίας δυνάμεων της υπευθυνότητας, των προοδευτικών μεταρρυθμίσεων και της κοινωνικής αλληλεγγύης.
      Όπως μάλιστα αναφέρει χαρακτηριστικά στο κάλεσμα του «είναι η ώρα να μιλήσουμε για όσα έγιναν αλλά και όσα δεν έγιναν. Για όσα μας πλήγωσαν αλλά και για όσα είμαστε υπερήφανοι».
      Παράλληλα, ο υφυπουργός  πρόκειται να κάνει παρουσίαση των σημαντικών πρωτοβουλιών που πάρθηκαν τόσο από το Υπουργείο Περιβάλλοντος, όσο και από το Υπουργείο Ανάπτυξης, σε εθνικό και τοπικό επίπεδο, για να αλλάξουν τα αναπτυξιακά δεδομένα.
      Ειδικότερα για την Αιτωλ/νία, θα  να γίνει εκτενής αναφορά  στο μεγάλο έργο που έγινε στον νομό,μετά από συστηματική και συλλογική προσπάθεια μηνών, μέσα από όλα τα διαθέσιμα χρηματοδοτικά εργαλεία, με την προώθηση αληθινών έργων που θα αφήσουν το αναπτυξιακό τους αποτύπωμα σε κάθε γωνιά της Αιτωλ/νίας.

VIDEO ΟΜΙΛΙΑΣ ΣΤΟΥΣ ΕΤΕΡΟΔΗΜΟΤΕΣ ΤΗΣ ΑΘΗΝΑΣ


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Τι λες γι αυτό αγαπητό Ξηρόμερο