Σάββατο 7 Απριλίου 2012

Σήμερα: Κι άλλα 161 κιλά Χασίς στην Αμφιλοχία!

Οι επιτυχίες του τμήματος δίωξης ναρκωτικών Αγρινίου συνεχίζονται: Χθες συνέλαβαν στη Στάνου Αμφιλοχίας δύο άτομα  με 180 κιλά χασίς και σήμερα το πρωί στην Αμφιλοχία συνέλαβαν  35χρονο Αλβανό που διέμενε στον δήμο Αγρινίου και μετέφερε 161 κιλά χασίς.
     Άλλη μια επιτυχία του Τμήματος Δίωξης Ναρκωτικών Αγρινίου σημειώθηκε σήμερα στο κέντρο της Αμφιλοχίας. 
    Στην παραλία της πόλης συνελήφθη ένας 35χρονος Αλβανός μετά από επιχείρηση που είχε όλα τα χαρακτηριστικά ταινίας αστυνομικής δράσης...

      Η σύλληψη του δράστη πραγματοποιήθηκε στα πλαίσια οργανωμένης αστυνομικής επιχείρησης του Τμήματος Δίωξης Ναρκωτικών Αγρινίου. 
    Ειδικότερα οι Αστυνομικοί, αξιοποιώντας κατάλληλες πληροφορίες, εντόπισαν το 35χρονο να οδηγεί ένα Ι.Χ. Επιβατηγο αυτοκίνητο που, όπως προέκυπτε από τις πληροφορίες, μετέφερε μεγάλη ποσοτήτα ναρκωτικών ουσιών
     Μπροστά στα έκπληκτα μάτια εκατοντάδων πολιτών περί τις 11:30 με πέντε οχήματα  κρατώντας πιστόλια και αυτόματα οι αστυνομικοί περικύκλωσαν και ακινητοποίησαν το όχημά του 35χρονου.

      Σε έρευνα που ακολουθησε στο όχημα του δράστη, οι Αστυνομικοί βρήκαν και κατέσχεσαν 153 δέματα κάνναβης συνολικού βάρους 161. 082 γραμμαρίων.   
     Στην κατοχή του συλληφθέντα βρέθηκαν δυο κινητά τηλέφωνα με ισάριθμες κάρτες sim τα οποία κατασχέθηκαν ως μέσα επικοινωνίας για τη διακίνηση των ναρκωτικών. Επίσης κατασχέθηκε το όχημα του 35χρονου ως μέσω μεταφοράς των ναρκωτικών.
       Την προανάκριση της υπόθεσης και τις έρευνες, οι οποίες συνεχίζονται, διενεργεί το Τμήμα Δίωξης Ναρκωτικών Αγρινίου ενώ ο συλληφθεις, κάτοικος επι 20ετία στο δήμο Αγρινίου, θα οδηγηθεί στον κ. Εισαγγελέα Πλημμελειοδικών Αγρινίου.




Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Τι λες γι αυτό αγαπητό Ξηρόμερο