Δευτέρα 19 Μαρτίου 2012

H πρώτη συγκέντρωση του Μάριου Σαλμά στην Αιτωλοακαρνανία

      Στην περιφέρεια όπου εκλέγεται στο νομό Αιτωλοακαρνανίας και συγκεκριμένα στο Αγρίνιο βρέθηκε το Σαββατοκύριακο ο κοινοβουλευτικός εκπρόσωπος της Ν.Δ. και βουλευτής Ν.Δ. Μάριος Σαλμάς. Ο κ. Σαλμάς στο πλαίσιο των πολιτικών εξορμήσεων στην επαρχία συναντήθηκε  την Κυριακή το πρωί με ψηφοφόρους της περιοχής σε κέντρο  στον Άγιο Κωνσταντίνο....


          Στην πρώτη ανοιχτή πολιτική συγκέντρωση στο Αγρίνιο ο Μάριος Σαλμάς έτυχε θερμής υποδοχής από τους δεκάδες ψηφοφόρους που συγκεντρώθηκαν  εκεί.
          Κατά την διάρκεια της ομιλίας του ο κοινοβουλευτικός εκπρόσωπος της Ν.Δ.  αναφέρθηκε  στις αιτίες που οδήγησαν την χώρα μας στην αύξηση του χρέους και τελικώς στην υπογραφή του μνημονίου. Τα υψηλά ποσοστά ανεργίας που καταγράφηκαν τον τελευταίο χρόνο στην Ελλάδα έγιναν αντικείμενο σχολιασμού από τον βουλευτή Αιτωλοακαρνανίας  ο οποίος επέρριψε ευθύνες στην κυβέρνηση του ΠΑΣΟΚ για την  ραγδαία αύξηση των ανέργων. Τέλος ο κ. Σαλμάς τόνισε ότι η Ν.Δ. και ο Αντώνης Σαμαράς έχουν συγκεκριμένο πρόγραμμα που θα βοηθήσει στην ανάπτυξη της χώρας.
             Αμέσως μετά το τέλος της ομιλίας του ο Μάριος Σαλμάς για περισσότερο από μια ώρα συνομίλησε με τους αιτωλοακαρνάνες μέσα σε ένα ιδιαίτερα θερμό κλίμα οι οποίοι με την σειρά τους του ανέφεραν τα προβλήματα της περιοχής.




Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Τι λες γι αυτό αγαπητό Ξηρόμερο