Κυριακή 11 Μαρτίου 2012

Γυμνάσιο Κανδήλας: Ημερίδα με θέμα «Κίνδυνοι και απειλές στο διαδίκτυο»

     Το Γυμνάσιο Κανδήλας σας καλεί, 13 Μαρτίου 2012, ημέρα Τρίτη, στις 05:30 μ.μ., στο χώρο του σχολείου για να παρακολουθήσετε την ανάπτυξη των παρακάτω θεμάτων:
ΟΜΙΛΗΤΕΣ
· Αθανασία Δημητρίου, Ψυχολόγος, Διαδάκτωρ Ιατρικής Σχολής Πανεπιστημίου Ιωαννίνων. Θέμα εισήγησης: «Εξαρτήσεις και εφηβεία».
· Παύλος Καλογεράς, MSc, Υπεύθυνος σχολικών δραστηριοτήτων Δ.Δ.Ε Αιτνίας. Θέμα εισήγησης: «Διαδίκτυο: Πώς να διαπαιδαγωγήσουμε τα παιδιά μας στο κόσμο του διαδικτύου»....


ΔΙΟΡΓΑΝΩΤΕΣ
·Γραφείο σχολικών δραστηριοτήτων Δ.Δ.Ε Αιτ/νίας.
· Κέντρο πρόληψης κατά των ναρκωτικών νομού Αιτ/νίας.
·  Γυμνάσιο Κανδήλας
· Σύλλογος γονέων και κηδεμόνων Γυμνασίου Κανδήλας.

        Σαν Blog σας προτρέπουμε να παραβρεθείτε και να παρακολουθήσετε αυτή την ενδιαφέρουσα ημερίδα. Θα μάθετε πολλά και ενδιαφέροντα. Στη σημερινή εποχή, τα παιδιά αρχίζουν να χρησιμοποιούν το διαδίκτυο μέσω υπολογιστών και κινητών σε όλο και μικρότερες ηλικίες. Στην Ελλάδα αυτό γίνεται κατά μέσο όρο στην ηλικία των 11 χρόνων. Η χρήση του διαδικτύου είναι ήδη απόλυτα ενσωματωμένη στην καθημερινότητα.

Προτού αφήσετε όμως το παιδί σας να περπατήσει μόνο του σε μια μεγάλη πόλη, θα πρέπει να έχει φτάσει μια κάποια ηλικία και να έχει μάθει ορισμένα πράγματα. Έτσι ο κάθε γονιός χρειάζεται να κατέχει σχετική παιδεία και ο ίδιος, για να είναι σε θέση να την μεταφέρει στο παιδί του, πριν το αφήσει ελεύθερο στον «αυτοκινητόδρομο του διαδικτύου» και στην «κοινωνία της πληροφορίας».

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Τι λες γι αυτό αγαπητό Ξηρόμερο