Τρίτη 20 Μαρτίου 2012

Την καλύτερη και πιο ποιοτική Χοροεσπερίδα πραγματοποίησε ο Σύλλογος Σκουρτιανιτών Αθήνας

              Σε μια ατμόσφαιρα όμορφη, ζεστή και πολύ ευχάριστη, με επιλεγμένη καλή ποιοτική μουσική, πραγματοποιήθηκε προχθές Σάββατο 17 Μαρτίου 2012 στο Κέντρο «ΚΟΚΚΙΝΙΩΤΙΣΣΑ» στη Νίκαια, η καλύτερη και πιο ποιοτική Χοροεσπερίδα της σεζόν, από τον Πολιτιστικό Σύλλογο Σκουρτούς (Δήμος Ξηρομέρου)....
ΔΕΙΤΕ ΠΟΛΛΕΣ ΦΩΤΟ...


      Οι καλεσμένοι απόλαυσαν σε ένα ωραίο μαγαζί με εντυπωσιακό ντεκόρ,  με άψογο σέρβις και φαγητά και με πολύ καλή ποιοτική ελληνική μουσική. 
    Ο πρόεδρος του Συλλόγου Σπύρος Φυσελιάς στο χαιρετισμό του, καλωσόρισε τους παρευρισκόμενους, τους ευχαρίστησε για την αγάπη και την συμπαράσταση που δείχνουν σε όλες τις εκδηλώσεις του Συλλόγου.
      Η εκδήλωση ολοκληρώθηκε με πλούσιο καλλιτεχνικό πρόγραμμα με ρεμπέτικα και λαϊκά από την Αθηναϊκή Κομπανία και με προσεγμένα ποιοτικά έντεχνα τραγούδια από την ξεχωριστή φωνή της Αναστασίας Λιάρου (κατάγεται από τη Μακρυνεία), η οποία με την εκφραστική και ξεχωριστή φωνή της ερμήνευσε μεγάλα έντεχνα τραγούδια, που έχουν σηματοδοτήσει και γαλουχήσει τις περασμένες γενιές.
    Όλοι οι παρευρισκόμενοι, οι οικογένειες τους και οι φίλοι τους πέρασαν ένα θαυμάσιο βράδυ αφού το φαγητό ήταν υπέροχο, το περιβάλλον μαγευτικό και ήταν πλούσιες οι μελωδίες από την ορχήστρα. 
        Παρόντες στην εκδήλωση ήταν οι:  Ο Δημήτρης Στεργίου πρόεδρος της Ομοσπονδίας Ξηρομεριτών, από το Κ.Σ. της Ομοσπονδίας Ξηρομεριτών ο Δημήτρης Κοθρούλας, ο Πρόεδρος του Συλλόγου Αετού Αθανάσιος Αναγνωστέλος, ο Πρόεδρος του Συλλόγου Μπαμπίνης Νίκος Κυριαζής, από την Ξηρομερίτικη Εταιρεία Λόγου τέχνης ο Γραμματέας Γαζέτας Χρήστος, από το σύλλογο Θυρίου η Ελευθερία Σώζου, ο ραδιοφωνικός παραγωγός από το Ράδιο μαγεία Λάμπης Μαυρέλης, κ.α.




















































































Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Τι λες γι αυτό αγαπητό Ξηρόμερο