Τετάρτη 14 Μαρτίου 2012

Θ. Σώκος: Βλέπει υπονόμευση και ξεκαθαρίζει πως θα είναι υποψήφιος βουλευτής

Ξεκαθαρίζει πως θα είναι υποψήφιος βουλευτής και εξηγεί γιατί στήριξε την πολιτική έγκριση της υποψηφιότητας Παπουτσή. «Ομάδα που επαναδραστηριοποιείται ξανά, …αλλά δεν θα καταφέρει τίποτε» λέει για την υπονόμευση που θεωρεί ότι υφίσταται. 
            Στην τελική ευθεία για τις εσωκομματικές εκλογές οδεύει το ΠΑΣΟΚ με τα μέλη και τους φίλους του να καλούνται απλώς να επιβεβαιώσουν την εκλογή του Β.Βενιζέλου στην προεδρία. Ωστόσο παρά το ότι υπάρχει μία μόνο υποψηφιότητα κάλπες προβλέπεται να στηθούν για εκλογή από τη βάση και μάλιστα πρόθεση είναι να στηθούν και στους 29 πρώην δήμους του Νομού όπως αποφάσισε χθες και η Νομαρχιακή της Αιτωλοακαρνανίας...


       Όσον αφορά τους συσχετισμούς πλέον λόγος δεν γίνεται ενώ και στην Αιτωλοακαρνανία το σύνολο των κορυφαίων στελεχών στήριξε περισσότερο ή λιγότερο ανοιχτά τον Βενιζέλο
     Πλην μιας ηχηρής περίπτωσης: του πρώην νομάρχη και νυν γραμματέα της αποκεντρωμένης διοίκησης Ανατολικής Μακεδονίας-Θράκης Θύμιου Σώκου.
      Χωρίς να σημαίνει βέβαια ότι αντιτίθεται στην υποψηφιότητα Βενιζέλου, ο Θ.Σώκος ήταν μεταξύ των ελάχιστων (περίπου 10) που με την ανάταση χεριού στο Εθνικό Συμβούλιο του ΠΑΣΟΚ στήριξε την πρόταση να εγκριθεί πολιτικά η υποψηφιότητα Παπουτσή.

     Όπως αναφέρει η εφημερίδα ΣΥΝΕΙΔΗΣΗ ο κ. Σώκος ήταν στο προεδρείο (προτεινόμενος σύμφωνα με το ρεπορτάζ απ’ τον κ. Παπουτσή) και φάνηκε καθαρά η κίνησή του. 
       Σε επικοινωνία που η «Συνείδηση» είχε μαζί του ο κ. Σώκος υποστήριξε μάλιστα ότι αν υπήρχε δεύτερη και τρίτη υποψηφιότητα θα είχαν νόημα οι εκλογές, θα ήταν δε για το ΠΑΣΟΚ η αρχή μιας αναγεννητικής διαδικασίας. 
     Μιλώντας στην εφημερίδα εξάλλου ο κ. Σώκος ξεκαθαρίζει ότι θα είναι υποψήφιος «για το λαό, με το λαό», τονίζοντας ότι αναφορά δίνει στην κοινωνία
    Απέδωσε μάλιστα την υπονόμευση (που φέρεται να υφίσταται) στην ίδια ομάδα, μέσα και έξω απ’ το ΠΑΣΟΚ, που τον απέκλεισε απ’ τις Περιφερειακές Εκλογές. «Ομάδα που επαναδραστηριοποιείται ξανά, …αλλά δεν θα καταφέρει τίποτε» ανάφερε στη ΣΥΝΕΙΔΗΣΗ.

Πρώτη πηγή: Εφημερίδα ΣΥΝΕΙΔΗΣΗ

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Τι λες γι αυτό αγαπητό Ξηρόμερο