Τετάρτη 22 Φεβρουαρίου 2012

Ανδρέας Μακρυπίδης: Γίνεται πράξη ο εκσυγχρονισμός των υποδομών των ΤΟΕΒ

          Ουσιαστική είναι η βοήθεια που προσφέρεται στους αγρότες του Ξηρομέρου με την ένταξη των έργων της Βελτίωσης και Εκσυγχρονισμού των αρδευτικών δικτύων του ΤΟΕΒ Φυτειών, προϋπολογισμού 380.070 Ευρώ και του ΤΟΕΒ Χρυσοβίτσας προϋπολογισμού 307.500 Ευρώ στο Πρόγραμμα «ΑΛΕΞΑΝΔΡΟΣ ΜΠΑΛΤΑΤΖΗΣ» του Υπουργείου Αγροτικής Ανάπτυξης....


     Σε μια εποχή που οι συγκεκριμένες περιοχές στοχεύουν στην αναδιάρθρωση των καλλιεργειών με νέα, ελκυστικά και ανταγωνιστικά προϊόντα, και με προοπτική για καλύτερη παραγωγή και εμπορική διάθεση, απαραίτητη προϋπόθεση είναι η ύπαρξη ενός σύγχρονου αρδευτικού δικτύου, που με τη συγκεκριμένη απόφαση γίνεται πράξη.
      Τα αιτήματα για βελτίωση των αρδευτικών δικτύων είχαν τεθεί στον Ανδρέα Μακρυπίδη σε συναντήσεις που είχε με τις διοικήσεις των συγκεκριμένων ΤΟΕΒ και προωθήθηκαν μετ’επιτάσεως με παρεμβάσεις και επαφές που είχε με τον Υπουργό Αγροτικής Ανάπτυξης Κώστα Σκανδαλίδη.
       Ο Βουλευτής εκφράζει την ικανοποίηση του για τις προσπάθειες που τελεσφόρησαν αφού με τα συγκεκριμένα έργα ενισχύεται η αγροτική παραγωγή και δημιουργείται αναπτυξιακή δυναμική στην περιοχή.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Τι λες γι αυτό αγαπητό Ξηρόμερο