Παρασκευή 24 Φεβρουαρίου 2012

Ισραηλινό ενδιαφέρον για πτήσεις προς Άκτιο

Ισραηλινό ενδιαφέρον για τουριστική συνεργασία με την περιφέρεια Ηπείρου
  Ενθαρρυντικά μηνύματα για τουριστική συνεργασία της Ηπείρου με το Ισραήλ, προέκυψαν από τη συμμετοχή αντιπροσωπείας της Περιφέρειας Ηπείρου και του Δήμου Ιωαννιτών, στη Διεθνή Έκθεση του Τελ Αβίβ....

    Το ενδιαφέρον των Ισραηλινών tour operators και οι συναντήσεις των επιχειρηματιών που συμμετείχαν στην αποστολή και φιλοξενήθηκαν στο περίπτερο της Περιφέρειας Ηπείρου, ξεπέρασε κάθε πρόβλεψη, δικαιώνοντας τις προσπάθειες στον προσανατολισμό σε νέες τουριστικές αγορές.
     Οι Ισραηλινοί, εκδήλωσαν ουσιαστικό ενδιαφέρον για συνδυασμένες μορφές τουρισμού, δηλαδή για επισκέψεις σε ορεινούς και θαλάσσιους προορισμούς, σε μνημεία, μεταξύ των οποίων και των Εβραϊκών στα Γιάννινα, σε αρχαιολογικούς χώρους καθώς και για διάφορες δραστηριότητες.
     Ιδιαίτερα αποτελεσματική, ως προωθητική ενέργεια, αποδείχτηκε και η έκδοση από την Περιφέρεια Ηπείρου, φυλλαδίου τουριστικής προβολής της Ηπείρου, στην Ισραηλινή γλώσσα, γεγονός που διευκόλυνε σημαντικά τις επαφές των επαγγελματιών του κλάδου, αλλά και θα αποτελέσει πολύτιμο «εργαλείο» για την προσέλκυση επισκεπτών.
     Η τουριστική συνεργασία αναμένεται να πάρει συγκεκριμένη μορφή στο αμέσως επόμενο χρονικό διάστημα, κατά το οποίο, συμφωνήθηκε, να επισκεφτεί την Ήπειρο, εκπρόσωπος των tour operators, προκειμένου να συζητήσουν διάφορες λεπτομέρειες και για τη δρομολόγηση πτήσης τσάρτερ από το Τελ Αβίβ στα Γιάννινα ή και στο ‘Ακτιο.

Πρώτη Πηγή: Express.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Τι λες γι αυτό αγαπητό Ξηρόμερο