Δευτέρα 27 Φεβρουαρίου 2012

Δυο τροχαία ατυχήματα σημειώθηκαν σήμερα στο Σπάρτο Αμφιλοχίας

Στο πρώτο ατύχημα το πρωί αυτοκίνητο εξετράπη της πορείας του και στο δεύτερο το μεσημέρι είχαμε σύγκρουση δυο οχημάτων με 4 τραυματίες
Εκτροπή αυτοκινήτου στο Σπάρτο
Aυτοκίνητο εξετράπη της πορείας του σήμερα, στις στροφές στο Σπάρτο της Αμφιλοχίας στο 13ο  χλμ της Ε.Ο. Αμφιλοχίας –Βόνιτσας. Ο οδηγός του αυτοκινήτου τραυματίστηκε ελαφρά....

      Το ατύχημα σημειώθηκε το πρωί, όταν ΙΧ κάτω από αδιευκρίνιστες συνθήκες εκτράπηκε της πορείας του στις στροφές μετά το Σπάρτο και προσέκρουσε σε ανάχωμα δίπλα στο δρόμο.

   Από το ατύχημα ο οδηγός, κάτοικος Παραμυθιάς Θεσπρωτίας, τραυματίστηκε ελαφρά στο χέρι.


Κι άλλο τροχαίο, με τέσσερις τραυματίες στο Σπάρτο
     Τέσσερεις τραυματίες  είναι ο απολογισμός σοβαρού τροχαίου ατυχήματος που σημειώθηκε το μεσημέρι και πάλι στο Σπάρτο της Αμφιλοχίας. Μία γυναίκα είναι σε σοβαρή κατάσταση.
        Από τα πρώτα στοιχεία, το τροχαίο προκλήθηκε στο 13ο χλμ της ε.ο. Αμφιλοχίας - Βόνιτσας,  από εκτροπή ενός αυτοκινήτου που συγκρούστηκε με σφοδρότητα με άλλο Ι.Χ. που κινούνταν στο αντίθετο ρεύμα κυκλοφορίας. Από τα δυο αυτοκίνητα, απεγκλωβίστηκαν τέσσερα άτομα, οι οδηγοί και οι δυο συνοδηγοί, που μεταφέρθηκαν τραυματισμένοι στο νοσοκομείο του Αγρινίου.
Σύμφωνα με πληροφορίες η συνοδηγός του ενός οχήματος, είναι σοβαρά τραυματισμένη.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Τι λες γι αυτό αγαπητό Ξηρόμερο