Πέμπτη 12 Ιανουαρίου 2012

Επιστολή Τάσου Κατσιπάνου για διαδραματιζόμενα στο δήμο Ξηρομέρου

Τι λέει ο δημοτικός σύμβουλος Ξηρομέρου Τάσος Κατσιπάνος για δημοσίευμα του agrinionews.gr
     Αναφορικά με δημοσίευμα σχετικά με διαδραματιζόμενα στη δημοτική ομάδα του δημάρχου Ξηρομέρου Π. Σαμαρά, το agrinionews.gr έλαβε και δημοσιεύει επιστολή του δημοτικού συμβούλου Ξηρομέρου, από τη δημοτική ενότητα Φυτειών, Τάσου Κατσιπάνου.
Αναφέρει η επιστολή του κ. Κατσιπάνου....


      «Σχετικά με τα όσα αναφέρετε στο άρθρο σας στις 14/12/2011 σχετικά με τις αντιδράσεις στο προσυμβούλιο του δήμου Ξηρομέρου θα ήθελα να σας τονίσω τα εξής:

1) αυτά που γράφετε είναι ελλιπή.  
2) τα γεγονότα όπως τα αναφέρετε είναι λάθος  
3) αυτά σας τα λέει ο έτερος σύμβουλος των Φυτειών ο όποιος είναι ο Αναστάσιος Kατσιπάνος .


        Τα γεγονότα έχουν ως εξής: αφού ο δήμαρχος αποκάλεσε τον αντιδήμαρχο «μαλ…» εγώ αποχώρησα από την συνεδρίαση πρώτος, σε ένδειξη διαμαρτυρίας και μετά ακολούθησε η αποχώρηση του αντιδημάρχου.


     Αυτά αναφέρει η επιστολή του κ. Κατσιπάνου. Ουσιαστικά πάντως επιβεβαιώνεται ότι υπάρχει θέμα, για την ακρίβεια παράπονα στις Φυτείες για την αντιμετώπιση από τη δημοτική αρχή. Παράπονα που ακόμη παραμένουν…


ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΚΑΙ ΤΟ ΕΠΧΑΧΟ ΔΗΜΟΣΙΕΥΜΑ στις 14 ΔΕΚΕΜΒΡΊΟΥ 2011

Και ενδοπαραταξιακές κόντρες στο Ξηρόμερο

Όταν οι Φυτείες επανάστατησαν....

   Η φτώχεια φέρνει γκρίνια… Και η φτώχεια στην («καλλικρατική» πλέον) Αυτοδιοίκηση φέρνει έριδες. Ακόμη και εσωπαραταξιακές… Ένα τέτοιο δείγμα είχαμε στο δήμο Ξηρομέρου και συγκεκριμένα στην παράταξη του δημάρχου Πυθαγόρα Σαμαρά.

      Όπως μαθαίνουμε το «προσυμβούλιο» της παράταξης πριν την τελευταία (τέλη Νοεμβρίου) συνεδρίαση του δημοτικού συμβουλίου δεν ήταν ανέφελο. Αντιθέτως ήταν τεταμένο. Η δημοτική αρχή δέχθηκε πυρά από έναν… αντιδήμαρχο, τον Π. Γαζέτα της δημοτικής ενότητας Φυτείων.
       Σε γενικές γραμμές ο εν λόγω αυτοδιοικητικός παράγοντας διέγνωσε πως η ενότητα των Φυτειών αδικείται. Αντιπαρατέθηκε με τον δήμαρχο και αποχώρησε από το συμβούλιο μαζί με τον έτερο σύμβουλο της ενότητας Φυτειών. Σε ένδειξη διαμαρτυρίας μάλιστα δεν παρέστησαν και στη συνεδρίαση του δημοτικού συμβουλίου (που καταπιάστηκε και με το θέμα του χωροταξικού των ιχθυοκαλλιεργειών).
     Ωστόσο ο Δεκέμβρης λέγεται πως ξαναβρήκε την παράταξη του Πυθαγόρα Σαμαρά  μονιασμένη. Η «επανάσταση» των Φυτειών δεν κράτησε για πολύ…

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Τι λες γι αυτό αγαπητό Ξηρόμερο