Πέμπτη 19 Ιανουαρίου 2012

Να μην κοπεί το ρεύμα σε κανένα σπίτι. Να καταργηθεί το χαράτσι τώρα!

             Η κυβέρνηση του «μαύρου μετώπου» ΠΑΣΟΚ- ΝΔ – ΛΑΟΣ με ανακοινώσεις της διοίκησης της ΔΕΗ προσπαθεί να εκφοβίσει τους εργαζόμενους, το λαό που αρνείται να πληρώσει το χαράτσι της ΔΕΗ επισείοντας την απειλή της διακοπής ρεύματος κατ αρχήν σε όσους δεν έχουν πληρώσει το χαράτσι και έχουν περάσει 80 ημέρες από την ημερομηνία έκδοσης του πρώτου λογαριασμού. Η κίνηση αυτή αποτελεί συμπλήρωμα της συνολικότερης επίθεσης και των ωμών εκβιασμών απέναντι στο λαό με αφορμή τη νέα δόση και τη δανειακή σύμβαση που εξελίσσονται αυτή την περίοδο....


     Στην πραγματικότητα η κυβέρνηση βρίσκεται μπροστά σε ένα αδιέξοδο με 1.500.000 λογαριασμούς της ΔΕΗ με χαράτσι που έχουν ήδη λήξει, καθώς το κίνημα άρνησης πληρωμής του χαρατσιού σαν έμπρακτη ανυπακοή και πράξη ανατροπής αυτής της πολιτικής συναντιέται με την υλική αδυναμία ολοένα και μεγαλύτερου αριθμού εργαζομένων να πληρώσουν το λογαριασμό του ρεύματος.
       Τώρα πρέπει να δυναμώσει ακόμη πιο πολύ η οργάνωση της λαϊκής πάλης σε κάθε πόλη και σε κάθε γειτονιά για να αποκτήσει ακόμη πιο μαζικά χαρακτηριστικά η άρνηση πληρωμής του χαρατσιού, για να αποτραπεί η όποια ιδέα για απόπειρα διακοπής ρεύματος. 
      Γίνεται ακόμη πιο επιτακτική η ανάγκη για τη δημιουργία ενός Αγωνιστικού Μετώπου Ρήξης και Ανατροπής, στηριγμένο σε ένα ταξικά ανασυγκροτημένο εργατικό κίνημα, για να κλιμακωθούν και να συντονιστούν οι αγώνες και οι απεργίες, για να ενωθούν όλες οι μαχόμενες δυνάμεις στον κοινό σκοπό της ανατροπής της κυβέρνησης και του κοινωνικού σφαγείου ΕΕ – ΔΝΤ – κεφαλαίου.
-    κανένα σπίτι χωρίς ρεύμα
-    να καταργηθούν τα χαράτσια
-    Δεν χρωστάμε, δεν πουλάμε, δεν πληρώνουμε

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Τι λες γι αυτό αγαπητό Ξηρόμερο