Κυριακή 15 Ιανουαρίου 2012

ΧΟΡΟΕΣΠΕΡΙΔΑ ΑΓΡΑΜΠΕΛΟΥ ΣΤΑ ΑΓΡΙΜΙΑ: Ο Χορός των χορών!!

         Κυριολεκτικά το αδιαχώρητο επικράτησε προχθές το βράδυ της Παρασκευής 13 Ιανουαρίου 2012, στο κέντρο «Αγρίμια», στην Aθήνα, όπου πραγματοποιήθηκε ένα τρανό γλέντι από το σύλλογο Αγραμπελιωτών (Δήμος Ξηρομέρου)....
ΔΕΙΤΕ ΠΟΛΛΕΣ ΦΩΤΟ-PHOTOTSELIOS


       Ο κόσμος γλέντησε, ξεφάντωσε και χόρεψε με την ψυχή του, μέχρι τις πρώτες πρωινές ώρες, υπό τους ήχους του κλαρίνου σε μια από τις πλέον όμορφες βραδιές σε ένα γνήσιο παραδοσιακό γλέντι. 
     Ο πρόεδρος του συλλόγου Τσέλιος Γιώργος μαζί με τα μέλη του Δ.Σ. Καμπέρη Δημήτρη, Τάσση Χριστίνα, Γεωργία Τσέλιου και Βέλλιο Θεόδωρο, υποδέχονταν γελαστοί τους καλεσμένους  στην είσοδο του κέντρου και τους καλωσόριζαν με πολλές ευχές για καλή διασκέδαση και για υγεία και πρόοδο για το 2012. 
      Η αντιπρόεδρος Γεωργία Τσέλιου καλωσόρισε τον κόσμο και τον ευχαρίστησε για την τόσο μεγάλη προσέλευσή του και στη συνέχεια ο Πρόεδρος Δημοτικού συμβουλίου Ξηρομέρου Μουρκούσης Βασίλης απηύθυνε χαιρετισμό και ευχές τονίζοντας, ότι παρά την κρίση, που περνά η χώρα, το Αγράμπελο  παραμένει ακόμα ζωντανό.

      Η βραδιά συνεχίστηκε με πολύ γλέντι και χορό. Η εκδήλωση που ήταν ίσως η μεγαλύτερη στην ιστορία του Συλλόγου, ήταν μια ευκαιρία για να διατρανωθεί η ενότητα του Συλλόγου καθώς και η ανοδική του πορεία. 

   Χαρά, διασκέδαση, δράση και ψυχαγωγία.. Τέτοιο ενθουσιασμό και τόσο κέφι σε εκδήλωση, σπανίως βλέπει κάποιος σε χοροεσπερίδες.


       Στην εκδήλωση παρευρέθηκαν οι: ο πρωθιερέας του Αγίου Σπυρίδωνα Πειραιά  Πόπης Βασίλειος,  ο Βουλευτής της Ν.Δ Κώστας Καραγκούνης, ο πρόεδρος του Δημοτικού συμβουλίου Ξηρομέρου Βασίλειος Μουρκούσης, η πολιτευτής του Νομού μας Έλενα Μάντζιου Κοτρολού, ο Δημοτικός Σύμβουλος Ξηρόμερου Γιάννης Ζορμπάς, ο Δημοτικός Σύμβουλος Δήμου Αγρινίου Λάμπρος Κουτρολός, ο καθηγητής Πανεπιστημίου και πρόεδρος της Αιτωλικής πολιτιστικής εταιρίας Κοντός Παναγιώτης, ο Πρόεδρος της Ομοσπονδίας Ξηρομεριτών Δημήτρης Στεργίου και τα μέλη του Κ.Σ. Θανάσης Γεροδημήτρης και Τάκης Κοθρούλας, ο πρόεδρος της Ξηρομερίτικης Εταιρίας Λόγου και Τέχνης Μπάμπης  Τσελεπής και τα μέλη του Δ.Σ. Γεώργιος Μπαρμπαρούσης και Χρήστος Γαζέτας, από το σύλλογο Κωνωπίνας ο Αντιπρόεδρος Κορομηλάς Νίκος και ο Γραμματέας Χολής Θεόδωρος, από το σύλλογο Γουριώτισσας ο πρόεδρος Αποστόλης Τσούτσας και τα μέλη του Δ.Σ. Νικόλαος Μπίκας και ο Θεόδωρος Αργύρης, από το σύλλογο Στρογυλοβουνιωτών η Πρόεδρος Πηγή Χατζή και το μέλος Χρυσούλα Χατζή, από το σύλλογο Κανδηλιωτών η Ιωάννα Κατσιγιάννη, από την Παναιτωλοακαρνανική  Συνομοσπονδία ο Βασίλης Μπουρνάζος,  από το σύλλογο Ρίγανης ο πρόεδρος Νίκος Γεραντώνης, από το σύλλογο Αστακιωτών ο Πρόεδρος Γεώργιος Μπόνης, ο εκπαιδευτικός και δάσκαλος του χωριού μας  Πέτρος Μπερερής,  ο συγγραφέας και πρώην πρόεδρος Φυτειών Μπάμπης Κουβέλης, από το σύλλογο θυρίου η Ελευθερία Σώζου, ο πρόεδρος συλλόγου Κατούνας  Βαγγέλης  Κουτιβής, ο ραδιοφωνικός παραγωγός και ιδιοκτήτης του σταθμού Μαγεία FM Λάμπης Μαυρέλης, η ραδιοφωνική Παραγωγός Βάσω Παληγιώργου, ο πρόεδρος του συλλόγου Φυτειών Χρήστος Σαλτογιάννης, ο πρόεδρος του συλλόγου Βελανιδιάς Σπύρος Φυσελιάς και ο γραμματέας Γεράσιμος Ζορμπάς,  από το σύλλογο Σκουρτούς ο Αντιπρόεδρος Γεράσιμος Στρατούλης,  ο επικεφαλής του γραφείου της Εμπορικής Τράπεζας Γερμανίας Βασίλειος Δήμου,  ο αντιπρόεδρος του Επιμελητήριου Κέρκυρας Σπύρος Σπαής, κ.α. 

   


































Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Τι λες γι αυτό αγαπητό Ξηρόμερο