Τρίτη 6 Δεκεμβρίου 2011

Τα τελικά αποτελέσματα των εκλογών στο Επιμελητήριο

Θρίαμβος Τσιχριτζή με 84%. Ποιοι εκλέγονται
       Βγήκαν τα ανεπίσημα τελικά αποτελέσματα των εκλογών στο Επιμελητήριο Αιτωλοακαρνανίας. 84% έλαβε η παράταξη του Πάνου Τσιχριτζή και 16% του Σ. Μούρκα, ενώ οι έδρες είναι 26-5. Ποιοί εκλέγονται....


Στο εμπορικό τμήμα οι έδρες είναι 7 προς 3 
Εκλέγονται με σειρά σταυρών προτίμησης από τον συνδυασμό Τσιχριτζή οι Σ. Κωστίκογλου, Δ. Κακούρης, Απ. Μαυρέλης, Β. Παπαθανάσης, Δ. Χριστοδουλόπους, Ελ. Κορδάτου και Ι. Γιοπάνος. 
 Από τον συνδυασμό Μούρκα εκλέγονται , εκτός του κ. Μούρκα που εκλέγεται ως επικεφαλής οι Β. Σπυρόπουλος και Μ. Χουλιάρας.


Στο τμήμα εξαγωγών την μια έδρα καταλαμβάνει ο Κ. Μπόκας.

Στο τμήμα μεταποίησης οι έδρες είναι 11-1. Εκλέγονται από την παράταξη Τσιχριτζή εκτός του κ. Τσιχριτζή με σειρά προτίμησης οι Π. Ράπτης, Β Κουτέρης , Β. Νικολέτας, Β. Τσούνη, Β. Καραχάλιος, Αθ. Σιάχος, Ανθ. Λανάρα, Ηλ. Μηλαρά, Γρ. Κατσούδας, Επ. Παπαθανασίου. 
  Από την παράταξη Μούρκα εκλέγεται ο Κ. Λύρος

Στο τμήμα τουρισμού - μεταφορών οι έδρες είναι 2-0. Εκλέγονται από την παράταξηΤζιχριτζή οι Γ. Καψιαμπέτης και Αν. Κατσούδας

Τέλος στο τμήμα υπηρεσιών οι έδρες είναι 5-1. Από την παράταξη Τσιχριτζή εκλέγονται με σειρά προτίμησης οι Γ. Σωτηρόπουλος , Εφη Κώνστα, Θ. Βούλγαρης, Ηλ. Καλλέργης και Αθ. Κοντονάσιος. 
  Ενώ από την παράταξη Μούρκα εκλέγεται ο Ν. Γκορόγιας

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Τι λες γι αυτό αγαπητό Ξηρόμερο