Τρίτη 6 Δεκεμβρίου 2011

Προφυλακίστηκαν οι δυο Αλβανοί που συνελήφθησαν στη Πάλαιρο

Αποτελούσαν μέλος εγκληματικής ομάδας και κατείχαν δυο Kalashnikov, ένα πιστόλι, πυρομαχικά, γάντια και διαρρηκτικα εργαλεία. Εξιχνιάστηκαν τρεις διαρρήξεις σε χρυσοχοεία και τρεις κλοπές οχημάτων. Η αξία των κοσμημάτων που αφαίρεσαν οι δράστες ανέρχεται στο πόσο των 70.000 ευρώ

         Με τη σύμφωνη γνώμη και του Εισαγγελέα, ο Ανακριτής έκρινε χθες τους δύο Αλβανούς που διέπραξαν ληστείες σε κοσμηματοπωλεία σε Αγρίνιο και Θέρμο, προφυλακιστέους....


      Έτσι πλέον οι δύο άνδρες ηλικίας 23 και 25 ετών αντίστοιχα, θα πάρουν το δρόμο για τις φυλακές του Κορυδαλλού, καθώς στο εν λόγω κατάστημα κράτησης δόθηκε εντολή να οδηγηθούν. 
     Πλέον αναμένεται με ιδιαίτερο ενδιαφέρον τι μέλλει γενέσθαι με τα υπόλοιπα μέλη της συμμορίας τα οποία αναζητούνται από τις διωκτικές αρχές.
     Η Αστυνομία κάνει λόγο πλέον για εξάρθρωση εγκληματικής ομάδας που διέπραττε κλοπές σε χρυσοχοεία και εξιχνίαση τριών διαρρήξεων σε χρυσοχοεία και τρεις κλοπές οχημάτων. 
    Η εγκληματική ομάδα αποτελούνταν από τους  δυο Αλβανούς που προφυλακίζονται, μια αλλοδαπή υπήκοο Ρουμανίας ηλικίας 29 ετών και άλλα τρία άτομα Αλβανικής υπηκοότητας τα οποία αναζητούνται. Η συγκεκριμένη εγκληματική ομάδα κατέχοντας βαρύ οπλισμό, διέπραττε διαρρήξεις και κλοπές κατ΄ εξακολούθηση σε χρυσοχοεία και οχήματα.
      Θυμίζουμε ότι πριν λίγες μέρες στην Πάλαιρο Αιτωλοακαρνανίας, από αστυνομικούς της Υποδιεύθυνσης Ασφαλείας Αγρινίου, είχαν συλληφθει οι Αλβανοί ηλικίας 25 και 23 ετών αντίστοιχα να κατέχουν δυο Kalashnikov, ένα πιστολι, πυρομαχικά, γάντια και διαρρηκτικα εργαλεία. Στη κατοχή τους είχε βρεθεί και κατασχεθεί ένα κλεμμένο αυτοκίνητο από περιοχή της Παιανίας με το οποίο οι δράστες τρεις μέρες πριν τη σύλληψη τους είχαν μεταβεί στη Πάργα όπου είχαν αποπειραθεί να διαρρήξουν κοσμηματοπωλείο. (Σχετικό το από 1-12-2011 Δελτίο Τύπου μας).
        Έπειτα από την αστυνομική έρευνα που ενήργησαν οι Αστυνομικοί της Υποδιεύθυνσης Ασφαλείας Αγρινίου προέκυψε ότι τους τελευταίους τρεις μήνες οι δράστες είχαν διαρρήξει δυο ακόμα χρυσοχοεία, στο Αγρίνιο και στο Θέρμο Αιτωλοακαρνανίας αντίστοιχα αφαιρώντας κοσμήματα συνολικής αξίας 70.000 ευρώ. Επίσης είχαν αφαιρέσει δυο πολυτελή Ι.Χ.Ε. αυτοκίνητα από την περιοχή του Αιτωλικού και της Βάρης Αττικής. Οι έρευνες για συμμετοχή των δραστών και σε άλλες παράνομες πράξεις συνεχίζονται.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Τι λες γι αυτό αγαπητό Ξηρόμερο