Τετάρτη 21 Δεκεμβρίου 2011

Φιλανθρωπικό Χριστουγεννιάτικο Παζάρι από το ΚΔΑΠ Ακτίου-Βόνιτσας

        Σας υπενθυμίζουμε ότι την Πέμπτη και την Παρασκευή 22 και 23 Δεκεμβρίου από τις 5 έως τις 9 το βράδυ στην αίθουσα των συνεδριάσεων του Δημοτικού Συμβουλίου του Δήμου Ακτίου-Βόνιτσας, θα πραγματοποιηθεί το χριστουγεννιάτικο παζάρι του ΚΔΑΠ Ακτίου-Βόνιτσας....


      Τα χρήματα που θα συγκεντρωθούν θα διατεθούν σε μορφή τροφίμων, σε συνεργασία με το Δήμο μας, σε συνανθρώπους του Δήμου μας που το έχουν ανάγκη. Επίσης τις δύο αυτές ημέρες μαζεύουμε και προσφέρουμε ρούχα, παπούτσια και παιχνίδια που δεν χρησιμοποιούμε πια.
       Στην προσπάθειά μας αυτή σημαντική ήταν η βοήθεια των παιδιών των Δημοτικών Σχολείων Βόνιτσας, των δασκάλων τους και του Συλλόγου Γονέων και Κηδεμόνων, όπου συνέβαλλαν στη συγκέντρωση τροφίμων για τον ίδιο σκοπό, αποδεικνύοντας ότι μέσα σε μια κοινωνία, δυστυχώς όλο και πιο απρόσωπη τη σημερινή εποχή, ένα δυναμικό σύστημα προσφοράς και αλληλεγγύης, προσφέρει τη δυνατότητα έκφρασης μεταξύ των ανθρώπων, δημιουργώντας κοινωνικούς δεσμούς συνδέοντας δραστηριότητες και συναισθήματα αλληλεγγύης για ένα κοινό σκοπό, την προσφορά στον συνάνθρωπό μας.


Χρόνια Πολλά σε όλους!!!

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Τι λες γι αυτό αγαπητό Ξηρόμερο