Δευτέρα 19 Δεκεμβρίου 2011

Μια όμορφη συνεστίαση πραγματοποίησε η "Βελανιδιά"


      Σε μια ατμόσφαιρα όμορφη, ζεστή και πολύ ευχάριστη με επιλεγμένη καλή ποιοτική μουσική, τα μέλη και οι φίλοι του συλλόγου Βελανιδιάς αντάμωσαν, κουβέντιασαν και διασκέδασαν, προχθές το βράδυ του Σαββάτου 17 Δεκεμβρίου 2011, στο μουσικό μεζεδοπωλείο «Στου Κορρέ», στου Ψυρρή.....
ΔΕΙΤΕ ΠΟΛΛΕΣ ΦΩΤΟ-PHOTOTSELIOS

   
     Μπαίνοντας οι καλεσμένοι στην αίθουσα τους υποδέχονταν με φιλόξενα χαμόγελα τα παιδιά της βελανιδιάς Σπύρος Φυσελιάς, Μάκης Ζορμπάς,  Αλεξία Νούσια, Γιώργος Τσέλιος και τους καλωσόριζαν με μια ζεστή και εγκάρδια χειραψία. 

      Η εκδήλωση ξεκίνησε με τον χαιρετισμό του Γραμματέα του Συλλόγου Φίλων της Βελανιδιάς Γεράσιμου (Μάκη) Ζορμπά, ο οποίος καλωσόρισε τους καλεσμένους, και ευχήθηκε σε όλους καλά Χριστούγεννα και καλές γιορτές με υγεία.

        Όλοι οι παρευρισκόμενοι, οι οικογένειες τους και οι φίλοι τους πέρασαν ένα θαυμάσιο βράδυ αφού το φαγητό ήταν υπέροχο, το περιβάλλον μαγευτικό και ήταν πλούσιες οι μελωδίες από την ορχήστρα του μεζεδοπωλείου.  

      Ήταν εκεί: ο Μπάμπης Τσελεπής, Πρόεδρος της Ξηρομερίτικης Εταιρείας Λόγου και τέχνης και τα μέλη Χρήστος Γαζέτας, Γιώργος Κουβέλης, ο Δημήτρης Στεργίου Πρόεδρος της Ομοσπονδίας Ξηρομεριτών, ο Καθηγητής Συγγραφέας Γιάννης Δημητρούκας, ο πρόεδρος του συλλόγου Κατουνιωτών Αθήνας Βαγγέλης Κουτιβής, από τη ΠΑΝ.ΣΥ ο Βασίλης Μπουρνάζος, ο  λαογράφος-σκηνοθέτης Τάκης Μπαμπούρης, οι συγγραφείς: Πάνος Λαζαρόπουλος, Μπάμπης Κουβέλης, ο Γραμματέας του Συλλόγου Μπαμπίνης Γιώργος Μπαρμπαρούσης, από τον Αετό ο πρόεδρος του συλλόγου Αετού Θανάσης Αναγνωστέλος και ο π. Πρόεδρος Νώντας Ζαφείρης, από τον Σύλλογο Κωνωπίνας οι Αντιπρόεδροι Νίκος Κορομηλάς, Λεωνίδας Καραμπέκιος, ο Γραμματέας Θεόδωρος Χολής, από την Σκουρτού ο Γραμματέας Στρατούλης Γεράσιμος και ο π. πρόεδρος Γιώργος Τζογάνης.

       Επίσης την εκδήλωση τίμησαν με την παρουσία τους, τα ιστορικά μέλη της Γιάννης Χρόνης, Πέτρος Ζώγας, Λίνα Γαζέτα και Ευτυχία Βενετίκου, Αλέξης Κορτσαλής, Βασίλης Φυσελιάς, Γιώργος Κ. Σάββας, και πολλοί ακόμη φίλοι του Συλλόγου και του Βελανιδοδάσους Ξηρομέρου.

Και του χρόνου! 












































ΚΑΛΛΙΤΕΧΝΙΚΑ ΔΗΜΙΟΥΡΓΗΜΑΤΑ ΑΠΟ ΤΗ ΒΡΑΔΥΑ ΔΙΑ

 ΧΕΙΡΟΣ ΓΙΩΡΓΟΥ ΚΟΥΒΕΛΗ






Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Τι λες γι αυτό αγαπητό Ξηρόμερο