Κυριακή 4 Δεκεμβρίου 2011

Τα αποτελέσματα της 14ης αγωνιστικής της Α1 ΕΠΣΝΑ

        Συνεχίστηκε χθες το απόγευμα το πρωτάθλημα της Α1 κατηγορίας ΕΠΣΝΑ και είχαμε την 14η αγωνιστική. Ο Πρωτοπόρος Άρης Αιτωλικού σάρωσε εκτός έδρας με 5-1 τον Ακράτητο Δάφνης. Οι Ξηρομερίτικες ομάδες τα πήγαν άσχημα. 
    Ο Ακαρνανικός Θυρείου έχασε το καλό αγωνιστικό του πρόσωπο και υπέστη βαριά ήττα με 6-0 μέσα στο Καινούργιο. Βαριά ήττα με σκορ 4-1 γνώρισε και ο Αστακός από το Αντίρριο. Η Πλαγιά δεν τα κατάφερε κι έχασε με 3-2 από τον Όμηρο που είναι διεκδικητής του τίτλου. Τέλος δυσκολεύει ακόμα περισσότερο η παραμονή στη κατηγορία για τον Μύτικα αφού δεν ολοκληρώθηκε ποτέ ο αγώνας με το Παναιτώλιο. Το ματς Μύτικας-Παναιτώλιο διεκόπη στο 80΄λεπτό σε βάρος της ομάδας του Μύτικα κι ενώ το σκορ ήταν 1-0 υπέρ του Παναιτωλίου....


Για τον αγώνα Μύτικας-Παναιτώλιο, το BLOG  
ΜΥΤΙΚΑS PRESS γράφει:

        Μία πολύ κακή ημέρα ήταν η σημερινή για την ομάδα του Αλυζιακού. Πρώτη φορά στην ιστορία της, διεκόπη αγώνας εις βάρος της και αυτό αναμφίβολα δεν είναι και ότι καλύτερο. 
     Ήταν το 80ο λεπτό περίπου της αναμέτρησης Αλυζιακού Μύτικα-Ολυμπιακού Παναιτωλίου, το σκορ ήταν 0-1 υπέρ της φιλοξενούμενης ομάδας και ο Αλυζιακός πίεζε και προσπαθούσε να ισοφαρίσει. 
     Σε μία φάση ο διαιτητής απέβαλε παίκτη του Αλυζιακού με δεύτερη κίτρινη και πάνω στην ένταση της στιγμής ο παίκτης αισθανόμενος ότι ήταν άδικη η κάρτα που αντίκρισε, κινήθηκε εναντίον του διαιτητή της αναμέτρησης κου Κέκελου. Μπήκαν στη μέση οι ψυχραιμότεροι αλλά τα όσα ακολούθησαν δεν είναι καθόλου όμορφα και δεν έπρεπε να λάβουν χώρα, ειδικά σε αγώνα μεταξύ ερασιτεχνών ποδοσφαιριστών.
     Ο διαιτητής διέκοψε τον αγώνα εις βάρος του Αλυζιακού και ζήτησε να έρθει Αστυνομία στο γήπεδο για να μπορέσει να αποχωρήσει, πράγμα και το οποίο έγινε. 
    Η προσωπική μας γνώμη είναι ότι αυτά δεν πρέπει να συμβαίνουν, το νόημα του ερασιτεχνικού ποδοσφαίρου είναι πηγαίνω να παίξω, να χαρώ το ποδόσφαιρο, αν είμαι καλός να κερδίσω αν όχι να χάσω. 
    Υπάρχει βέβαια και η περίπτωση να είμαι καλός και να χάσω γιατί έτσι είναι το ποδόσφαιρο. Τώρα αν υπάρχουν και στιγμές που υπάρχει διαιτητική αδικία, δεν χρειάζεται να αφήνουμε τα νεύρα μας να ξεσπάνε, έτσι κάνουμε και κακό στην ομάδα μας και στον εαυτό μας, αλλά κυρίως ξεφεύγουμε από το νόημα και την ουσία του ερασιτεχνικού ποδοσφαίρου, που είναι άθληση, χαρά, ψυχαγωγία, κοινωνικότητα.

Α1 ΕΠΣΝΑ
              ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑΤΑ
14ης Αγωνιστικής
Α/Α
              ΑΓΩΝΕΣ (3-12-2011)
    ΣΚΟΡ
1.
Α.Ο. ΠΛΑΓΙΑΣ - ΟΜΗΡΟΣ ΝΕΟΧΩΡΙΟΥ  
2-3
2.
ΑΛΥΖΙΑΚΟΣ ΜΥΤΙΚΑ - ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ ΠΑΝΑΙΤΩΛΙΟΥ
0-1
3.
ΑΚΡΑΤΗΤΟΣ ΔΑΦΝΗΣ - ΑΡΗΣ ΑΙΤΩΛΙΚΟΥ
1-5
4.
ΑΜΒΡΑΚΙΚΟΣ  ΛΟΥΤΡΟΥ - Α.Ε. ΤΡΙΚΟΡΦΟΥ
       1-2
5.
ΑΤΡΟΜΗΤΟΣ ΑΝΤΙΡΡΙΟΥ – ΗΡΑΚΛΗΣ ΑΣΤΑΚΟΥ
4-1
6.
ΚΕΡΑΥΝΟΣ ΓΑΒΑΛΟΥΣ - ΝΑΥΠΑΚΤΙΑΚΟΣ  ΑΣΤΕΡΑΣ
1-1
7.
ΔΟΞΑ ΚΑΙΝΟΥΡΓΙΟΥ - ΑΚΑΡΝΑΝΙΚΟΣ ΘΥΡΙΟΥ
6-0
8.
ΕΘΝΙΚΟΣ ΓΟΥΡΙΑΣ -  Γ.Ο. ΜΕΣΟΛΟΓΓΙΟΥ
3-3













Α1 ΕΠΣΝΑ
ΒΑΘΜΟΛΟΓΙΑ
14ηςΑγωνιστικής
Α/Α
ΟΜΑΔΕΣ
ΒΑΘΜΟΙ
1.
ΑΡΗΣ ΑΙΤΩΛΙΚΟΥ
34
2.
ΟΜΗΡΟΣ ΝΕΟΧΩΡΙΟΥ  
29
3.
ΚΕΡΑΥΝΟΣ ΓΑΒΑΛΟΥΣ
27
4.
ΝΑΥΠΑΚΤΙΑΚΟΣ ΑΣΤΕΡΑΣ*
27
5.
ΑΤΡΟΜΗΤΟΣ ΑΝΤΙΡΡΙΟΥ
26
6.
ΕΘΝΙΚΟΣ  ΓΟΥΡΙΑΣ
24
7.
ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ ΠΑΝΑΙΤΩΛΙΟΥ
22
8.
ΑΚΑΡΝΑΝΙΚΟΣ ΘΥΡΙΟΥ
21
9.
ΗΡΑΚΛΗΣ ΑΣΤΑΚΟΥ
19
10.
Α.Ε. ΤΡΙΚΟΡΦΟΥ  
18
11.
Α.Ο. ΠΛΑΓΙΑΣ  
15
12.
ΑΜΒΡΑΚΙΚΟΣ ΛΟΥΤΡΟΥ
13
13.
ΔΟΞΑ ΚΑΙΝΟΥΡΓΙΟΥ*
13
14.
Γ.Ο. ΜΕΣΟΛΟΓΓΙΟΥ  
10
15.
ΑΚΡΑΤΗΤΟΣ ΔΑΦΝΗΣ
9
16.
ΑΛΥΖΙΑΚΟΣ ΜΥΤΙΚΑ
6
* Έχουν αγώνα λιγότερο

Η Πρώτη φωτο προέρχεται από: http://agriniosports.blogspot.com/

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Τι λες γι αυτό αγαπητό Ξηρόμερο