Πέμπτη 24 Νοεμβρίου 2011

Συγχαρητήρια του Κώστα Καραγκούνη για τη νίκη της ΔΑΚΕ καθηγητών στις εκλογές της Β’ ΕΛΜΕ Αιτωλ/νίας

      Συγχαρητήρια του βουλευτή και Αναπληρωτή Τομεάρχη Δικαιοσύνης της Νέας Δημοκρατίας, κ. Κων/νου Καραγκούνη για τη νίκη της ΔΑΚΕ καθηγητών  στις εκλογές της Β’ ΕΛΜΕ Αιτωλ/νίας.
  "Θέλω να δώσω τα θερμά μου συγχαρητήρια στη ΔΑΚΕ Καθηγητών που χθες πέτυχε μια μεγάλη εκλογική νίκη λαμβάνοντας ένα πολύ υψηλό ποσοστό στις εκλογές της Β’ ΕΛΜΕ και μάλιστα ενισχυμένο....


     Έδωσαν μάχη ιδεών και με αποφασιστικότητα και σύμπνοια πέτυχαν ένα μεγάλο θρίαμβο. Η νίκη αυτή όμως καταδεικνύει και κάτι άλλο. Δείχνει ότι οι πολιτικές που εφαρμόστηκαν τα τελευταία δύο χρόνια απο την Κυβέρνηση του ΠΑΣΟΚ στο χώρο της παιδείας, με τα γνωστά σε όλους αποτελέσματα, στέλνουν το μήνυμα για τις μελλοντικές εξελίξεις. Οι εκπαιδευτικοί με τη ψήφο τους καταδίκασαν την αλλοπρόσαλλη πολιτική και τους πειραματισμούς του Υπουργείου Παιδείας που εξόργισαν την Ελληνική κοινωνία που ακόμη περιμένει να έλθουν τα βιβλία στα σχολεία και βροντοφώναξαν ότι οι καθηγητές και οι μαθητές δεν ανεχονται να είναι πειραματόζωα μαθητευόμενων μάγων που οδήγησαν την Παιδεία σε υποβάθμιση και διάλυση.
     Εκφράζω τα θερμά μου συγχαρητήρια προς όλους τους συνδικαλιστές της ΔΑΚΕ Καθηγητών Αιτωλοακαρνανίας για τον νικηφόρο αγώνα που έδωσαν, κάτω από αντίξοες συνθήκες και ιδιαίτερα στους ΡΑΧΙΩΤΗ ΧΡΗΣΤΟ, ΠΑΠΟΥΤΣΗ ΦΩΤΗ και ΑΔΑΜΗ ΕΥΘΥΜΙΟ για την εκλογή τους και τον καλό αγώνα που έδωσαν.
    Εύχομαι καλή επιτυχία στα καθήκοντά τους και είμαι σίγουρος ότι θα συνεχίσουν τον αγώνα τους για την αναβάθμιση της δημόσιας εκπαίδευσης στην περιοχή μας".

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Τι λες γι αυτό αγαπητό Ξηρόμερο