Τετάρτη 28 Σεπτεμβρίου 2011

Απόπειρα ανθρωποκτονίας σε τρία αδέλφια για το μαχαίρωμα στην Κατούνα καταλογίζει η Αστυνομία


    Για τη  χθεσινή συμπλοκή στην Κατούνα εξέδωσε δελτίο Τύπου η Αστυνομική Διεύθυνση Ακαρνανίας.
       Όπως ανέφερε χθες το agrinionews υπήρξε μια σύλληψη για απόπειρα ανθρωποκτονίας σε βάρος 18χρονου ημεδαπού. Ωστόσο αξιοσημείωτο είναι ότι η Αστυνομία αναφέρει ότι δράστες της απόπειρας...


     ...ανθρωποκτονίας είναι τρία αδέλφια ηλικίας 24, 22 και 18 ετών. Ο ένας (22χρονος) που συνελήφθη από Αστυνομικούς του Τμήματος Κατούνας και δύο που αναζητούνται.
      Σε βάρος των τριών έγινε δικογραφία  για απόπειρα ανθρωποκτονίας, οπλοκατοχή και απειλή κατά συναυτουργία, σε βάρος του 18χρονου θύματος που μεταφέρθηκε  στο Γενικό Νομαρχιακό Νοσοκομείο Αγρινίου όπου παραμένει νοσηλευόμενος
     Σύμφωνα με την Αστυνομία χθες το μεσημέρι, σε αγροτική περιοχή της Κατούνας, οι τρεις αδελφοί ενεργώντας από κοινού απείλησαν τον παθόντα με πιστόλι και σιδερολοστό, ενώ ο μικρότερος από αυτούς τον τραυμάτισε με μαχαίρι στην κοιλιακή χώρα.
      Για τη σύλληψη των δραστών ενεργήθηκαν αστυνομικές αναζητήσεις με αποτέλεσμα τον εντοπισμό και τη σύλληψη του 22χρονου.  Ο συλληφθείς είναι τώρα στον Εισαγγελέα Πλημμελειοδικών Αγρινίου.
     Αξιοσημείωτο είναι πάντως ότι μέλος της οικογένειας  των φερόμενων δραστών (ο πατέρας τους) έχασε τη ζωή του από συμπλοκή που έγινε τον περασμένο Ιούνιο στην Κωνωπίνα.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Τι λες γι αυτό αγαπητό Ξηρόμερο