Τετάρτη 7 Σεπτεμβρίου 2011

Ο... μυστηριώδης ελεγκτής στο γήπεδο του Παναιτωλικού!

Ο τρόπος που άνθρωπος της Περιφέρειας συμπεριφέρθηκε στον έλεγχο που έγινε στο γήπεδο του Παναιτωλικού, έκανε πολλούς να θυμηθούν την... ανοιχτή κόντρα της ΠΑΕ με τον Αντιπεριφερειάρχη!

   Κατά γενική ομολογία ο Παναιτωλικός θα διαθέτει ένα από τα ομορφότερα γήπεδα στην φετινή Σούπερ Λίγκα και οι περισσότεροι θα έχουν την ευκαιρία να το διαπιστώσουν το Σάββατο όταν το συνδρομητικό κανάλι θα μεταδώσει από το Αγρίνιο το ματς των «κυανοκίτρινων»...


  ..με τον Πανιώνιο για την 2η αγωνιστική του πρωταθλήματος!
     Άλλωστε ένα ολόκληρο καλοκαίρι η διοίκηση του συλλόγου έκανε μεγάλες προσπάθειες και ακόμη μεγαλύτερες τα συνεργεία έτσι ώστε να είναι στην ώρα του έτοιμο και να καλύπτει ακόμη και τους πιο απαιτητικούς ελέγχους όλων των αρμόδιων φορέων!
       Τα συνεχόμενα crash test που έγιναν μέσα στο καλοκαίρι, τα πέρασε όλα το γήπεδο του Παναιτωλικού και δεν θα μπορούσε να γίνει και κάτι διαφορετικό μιας και οι αλλαγές είναι θεαματικές! Κι όμως στο... παρά πέντε της πρώτης επίσημης αναμέτρησης στο συγκεκριμένο γήπεδο βρέθηκε αυτός που... διαπίστωσε πρόβλημα!
      Ούτε εκπρόσωπος της αστυνομίας ήταν, ούτε της λίγκας, ούτε της πυροσβεστικής! Της Περιφέρειας ήταν που έθεσε θέμα παρουσίας απινιδωτή στο γήπεδο, την στιγμή που όλοι οι άλλοι «ελεγκτές» έδωσαν το ΟΚ για διεξαγωγή αγώνων!
     Μάλιστα η υπερβολική του σχολαστικότητα έκανε πολλούς να εκνευριστούν και παράλληλα να αναρωτηθούν αν έχει επισκεφτεί στην ζωή του κάποιο άλλο γήπεδο!
      Το νέο φυσικά μαθεύτηκε αμέσως στην φίλαθλη κοινή γνώμη του Αγρινίου που δεν άργησε να κάνει συνειρμούς καθώς ως γνωστό είναι ακόμη ανοιχτή η κόντρα του Παναιτωλικού με τον Αντιπεριφερειάρχη Δυτικής Ελλάδος κ. Αντωνόπουλο! 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Τι λες γι αυτό αγαπητό Ξηρόμερο