Παρασκευή 23 Σεπτεμβρίου 2011

Συλλήψεις για παράνομο συνεργείο κοπής αυτοκινήτων στο Βάλτο (π. Δήμος Ινάχου)

Ολόκληρο συνεργείο στον Βάλτο, για την μεταποίηση και πώληση τμημάτων κλεμμένων αυτοκίνητων είχαν στήσει τα δυο άτομα, ο ένας εκ των οποίων συνελήφθη χθες στο Αγρίνιο -Κλεμμένο φορτηγό βρέθηκε στο συνεργείο

    Όπως αναφέρει η ανακοίνωση της Αστυνομίας, συνελήφθη, χθες το μεσημέρι, στο Αγρίνιο, από Αστυνομικούς της Υποδιεύθυνσης Ασφαλείας Αγρινίου ένας Έλληνας άνδρας ηλικίας 28 ετών και σχηματίστηκε δικογραφία σε βάρος αυτού και ενός Έλληνα συνεργού του ηλικίας 43 ετών για διακεκριμένες κλοπές κατά συναυτουργία και παράνομη οπλοκατοχή...
        Ειδικότερα, οι δυο ημεδαποί είχαν εγκαταστήσει στη περιοχή Βάλτου Αιτωλοακαρνανίας παράνομο συνεργείο κοπής μετάλλων στο οποίο μετέφεραν κλοπιμαία με σκοπό την μεταποίηση και την  μεταπώληση αυτών.
        Αστυνομικοί της Υποδιεύθυνσης Ασφαλείας Αγρινίου αξιοποιώντας κατάλληλες πληροφορίες εντόπισαν σε αγροτική δασώδη έκταση κοντά σε ρεματιά στη θέση Ξωμέρι Βάλτου Αιτωλοακαρνανίας το χώρο που οι δυο δράστες  μετέφεραν και μεταποιούσαν τα κλοπιμαία.
        Σε έρευνα που ενεργήθηκε οι Αστυνομικοί βρήκαν και κατέσχεσαν ένα Ι.Χ. φορτηγό αυτοκίνητο για το οποίο είχε δηλωθεί κλοπή πριν μια εβδομάδα στο Αστυνομικό Τμήμα Κερασοχωρίου Ευρυτανίας, συσκευές οξυγόνου, συσκευή κοπής – συγκόλλησης μετάλλων και πολλά διάσπαρτα σίδερα. Παράλληλα στο έδαφος υπήρχαν πολλά εμφανή και πρόσφατα σημάδια καύσης και τεμαχισμού σιδήρων και καλωδίων χαλκού.
         Σε νομότυπη έρευνα που διενεργήθηκε στην οικία του 28χρονου βρέθηκε και κατασχέθηκε ένα μονόκαννο κυνηγετικό όπλο το οποίο κατείχε παράνομα.
        Το Ι.Χ. φορτηγό αυτοκίνητο θα αποδοθεί στον ιδιοκτήτη του ενώ οι έρευνες συνεχίζονται προκειμένου για να ταυτοποιηθούν τα κατασχεμένα πειστήρια με προηγούμενες κλοπές.
      Ο 28χρονος συλληφθείς θα οδηγηθεί στον Εισαγγελέα Πρωτοδικών Αγρινίου.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Τι λες γι αυτό αγαπητό Ξηρόμερο