Παρασκευή 2 Σεπτεμβρίου 2011

Εγκαινιάστηκε η έκθεση του Δημήτρη Παπατρέχα «πλήθη κεράμων» στο Αγρίνιο

Η έκθεση θα διαρκέσει έως 11 Σεπτεμβρίου 2011
  
     Εγκαινιάστηκε την Δευτέρα 29 Αυγούστου 2011, η έκθεση του συμπατριώτη μας Δημήτρη Παπατρέχα με τίτλο «πλήθη κεράμων» τα οποία, όπως σημειώνει εύστοχα ο Αντώνης Αντωνάκος: «…ως έτοιμα αντικείμενα χρήσης καθορίζουν το θέμα τους… Χαράγματα ανοιχτά σε ερμηνείες... 
     ...Αυλακιές και ρυτίδες στον αρχέτυπο φλοιό της γης. Δράμα, αφήγημα, μεταφορική πράξη, καθαρή χειρονομία. Μορφές που αποπνέουν μια νευρώδη ένταση, μιαν ανθρώπινη απόγνωση κι έναν ακατέργαστο ενθουσιασμό σφραγισμένο με την απλούστερη μεγαλοπρέπεια».

     Τη βραδιά των εγκαινίων μεταξύ άλλων παραβρέθηκαν, η Aντιδήμαρχος Παιδείας κ΄ Πολιτισμού κ. Κων-να Κατσαρή, ο Πρόεδρος του Δημοτικού Συμβουλίου Αγρινίου κ. Γ. Γρίνος, η Πρόεδρος της ΚΕΔΑ κ. Ευαγγελία Κραβαρίτη, ο τέως Βουλευτής κ. Γιάννης Βαϊνάς, ο Καλλιτεχνικός Δ-ντής του Εικαστικού Εργαστηρίου Δήμου Αγρινίου κ. Χρήστος Γαρουφαλής και πολλοί φιλότεχνοι.

     Η έκθεση που παρουσιάζεται στην νότια εξωτερική πλευρά των αποθηκών Παπαστράτου, διοργανώθηκε από το Εικαστικό Εργαστήρι του Δήμου Αγρινίου.
Διάρκεια ως 11 Σεπτεμβρίου
Ώρες επισκέψεων : 8-11 μμ. (είσοδος από Δεληγιώργη).

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Τι λες γι αυτό αγαπητό Ξηρόμερο