Τρίτη 20 Σεπτεμβρίου 2011

Φονικό μπουρίνι στη Λευκάδα. Νεκρός 60χρονος τουρίστας


  Ένα νεκρό φαίνεται να άφησε πίσω του το μπουρίνι, διάρκειας μόλις δέκα λεπτών, που χτύπησε τον Βλυχό Λευκάδος. Την ώρα του ανεμοστρόβιλου ψαράδες και περίοικοι, αντιλήφθηκαν μια γυναίκα μέσα σε μια βάρκα να έχει σηκώσει τα χέρια της και να καλεί σε βοήθεια...


     Στο σημείο έσπευσαν αλιευτικά και λιμενικό που την είδαν να προσπαθεί να τραβήξει το πτώμα του 60χρονου άνδρα της, το οποίο βρισκόταν στη θάλασσα.
 Λίγη ώρα αργότερα η σορός μεταφέρθηκε στο νοσοκομείο, ωστόσο δεν έχουν διευκρινιστεί τα αίτια του θανάτου. Και αυτό γιατί η σύζυγός του θύματος έχει υποστεί σοκ και δεν μπορεί να εξηγήσει αν ο άνδρας της χάθηκε από την θεομηνία, από παθολογικά αίτια ή αν πρόκειται για ατύχημα.
     Περιπέτεια στον ίδιο όρμο έζησαν και δύο τουρίστες, οι οποίοι επέβαιναν σε καταμαράν και το σκάφος τους αναποδογύρισε στη διάρκεια του ανεμοστρόβιλου. Χρειάστηκε η επέμβαση των ανδρών του λιμενικού και κατοίκων, προκειμένου να απεγκλωβιστούν.
     Εν τω μεταξύ, σοβαρά προβλήματα έχει προκαλέσει η κακοκαιρία που πλήττει τις τελευταίες ώρες τις περισσότερες περιοχές της χώρας. 
  Στην Καλαμάτα λόγω της ισχυρής βροχόπτωσης πλημμύρησαν σπίτια και καταστήματα. Η πυροσβεστική μέχρι στιγμής έχει δεχθεί περισσότερες από 150 κλήσεις για άντληση υδάτων. 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Τι λες γι αυτό αγαπητό Ξηρόμερο