Τρίτη 5 Ιουλίου 2011

ΕΝΤΟΛΕΣ ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑΡΧΗ ΔΥΤ. ΕΛΛΑΔΑΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΔΙΕΝΕΡΓΕΙΑ ΕΔΕ


     Εντολή για οκτώ συνολικά ένορκες διοικητικές εξετάσεις για τη διερεύνηση τυχόν πειθαρχικών παραπτωμάτων υπαλλήλων της Περιφέρειας έχει δώσει ο Περιφερειάρχης Δυτικής Ελλάδας Απόστολος Κατσιφάρας αφότου ανέλαβε τα καθήκοντά του...


     Οι ΕΔΕ αυτές βρίσκονται σε διάφορα στάδια εξέλιξης και αναμένονται τα πορίσματά τους προκειμένου να υπάρξει, σε κάθε μια περίπτωση, η ανάλογη συνέχεια.
    Στο μεταξύ με επιστολή του προς αρμόδιο Υπουργό Εσωτερικών Χάρη Καστανίδη, ο Απόστολος Κατσιφάρας ζητεί παρέμβαση ώστε να επισπευσθούν οι εκδόσεις αποφάσεων για πορίσματα παλαιοτέρων ΕΔΕ που έχουν παραπεμφθεί σε δευτεροβάθμιο επίπεδο. Σημειώνεται ότι υπάρχουν, ακόμα και από το 2006, ΕΔΕ σε δευτεροβάθμια εκκρεμότητα.
    «Το μήνυμα είναι σαφές και απλό» τόνισε σε σχετική του δήλωση ο Περιφερειάρχης Απόστολος Κατσιφάρας και συνέχισε: «Κινούμαστε με απόλυτο σεβασμό στη νομιμότητα, στα δικαιώματα και στις υποχρεώσεις των εργαζομένων στην Περιφέρεια. Επειδή το τρίπτυχο αυτό είναι ενιαίο, δεν μπορεί να γίνουν ανεκτές καταστάσεις ολιγωρίας ή ακόμα και ατιμωρησίας. Στους δύσκολους καιρούς που περνάει ο τόπος μας θα πρέπει όλοι να βελτιώσουμε τις επιδόσεις μας και αυτή η λογική πρέπει να διαπεράσει το σύνολο των περιφερειακών υπηρεσιών». 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Τι λες γι αυτό αγαπητό Ξηρόμερο