Τρίτη 19 Ιουλίου 2011

Συνάντηση Κώστα Καραγκούνη με αντιπροσωπεία Αστυνομικών Αιτωλοακαρνανίας



Αντιπροσωπεία της Ένωσης Αστυνομικών Υπαλλήλων Αιτωλοακαρνανίας πραγματοποίησε την 13 Ιουλίου 2011 στην Αθήνα, σειρά συναντήσεων εργασίας με υπηρεσιακούς και πολιτικούς φορείς...


 Στις συναντήσεις αυτές κατατέθηκαν συγκεκριμένες και ρεαλιστικές προτάσεις για όλα τα θέματα που μας αφορούν: συνθήκες εργασίας, ασφαλιστικά, φορολογικά και μισθολογικά ζητήματα.
Παράλληλα επιδόθηκαν έγγραφα, υπομνήματα, ψηφίσματα, δημοσιεύματα του τοπικού και περιφερειακού τύπου, που αναδεικνύουν συνολικά την έκταση των προβλημάτων που αντιμετωπίζουν οι αστυνομικοί της Αστυνομικής Διεύθυνσης Ακαρνανίας.
  Ο κ. ΚΑΡΑΓΚΟΥΝΗΣ Κωνσταντίνος δήλωσε: «ενημερώθηκα τόσο από τον Πρόεδρο όσο και από το Γραμματέα της Ένωσης Αστυνομικών Υπαλλήλων Αιτωλ/νίας, για τα φλέγοντα ζητήματα και τις δυσχέρειες που αντιμετωπίζει το Αστυνομικό Σώμα, σε μια εποχή που η εγκληματικότητα έχει φτάσει στο ζενίθ, το αίσθημα ανασφάλειας του πολίτη ολοένα και μεγαλώνει και που η κοινωνική συνοχή βάλλεται πανταχόθεν. 
   Το πολύτιμο έργο της Αστυνομίας δεν μπορεί να στηρίζεται μόνο στη φιλοτιμία και τον πατριωτισμό των Αστυνομικών, πάνω από όλα αποτελεί υποχρέωση της Πολιτείας. Σε αυτή την προσπάθεια η Ν.Δ. και βεβαίως εγώ προσωπικά θα είμαστε πάντα κοντά σας, αρωγοί στα δίκαια αιτήματά σας».

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Τι λες γι αυτό αγαπητό Ξηρόμερο