Παρασκευή 22 Ιουλίου 2011

Παπαδάτου: Διαμαρτυρία για την εξαίρεση από το πρόγραμμα εκδηλώσεων του δήμου Ξηρομέρου

Φώτο από την περσινή μεγάλη
μουσικοχορευτική βραδιά
 


Στην έκδοση διαμαρτυρίας προχώρησε ο Σταμουλάκης Σωτήρης, Πρώην Πρόεδρος, της τοπικής κοινότητας Παπαδάτου, της δημοτικής ενότητας Φυτειών, για την εξαίρεση του χωριού του, από το πρόγραμμα εκδηλώσεων του δήμου Ξηρομέρου. Οπως σημειώνει θεωρεί ότι δεν υπάρχει ισοτιμία στα πολιτιστικά με τις άλλες δημοτικές ενότητες και ζητά να σταματήσει η αδιαφορία απέναντι στην περιοχή...


  .. και την άμεση τροποποίηση με ένταξη της Παπαδάτου στο πρόγραμμα εκδηλώσεων.

Αναλυτικά η διαμαρτυρία έχει ως εξής:

ΕΠΙΣΤΟΛΗ  ΔΙΑΜΑΡΤΥΡΙΑ
21/07/2011

   Με έκπληξη πληροφορήθηκα  τον αποκλεισμό της Τοπικής Κοινότητας  Παπαδάτου Ξηρομέρου από το πρόγραμμα πολιτιστικών εκδηλώσεων που  ανακοίνωσε ο Δήμος Ξηρομέρου  για το  2011.
     Μέχρι στιγμής ο Δήμος Ξηρομέρου λειτουργεί σαν να μην υπάρχει η Τοπική Κοινότητα Παπαδάτου στο Δήμο Ξηρομέρου.
     Ζητούμε από την δημοτική αρχή και από το δήμαρχο Ξηρομέρου να σταματήσει αυτή η αδιαφορία απέναντι στην περιοχή μας και να αντιμετωπίζεται στα πολιτιστικά ισότιμα με τις άλλες δημοτικές ενότητες με προγραμματισμό και συνδιοργάνωση εκδηλώσεων με τους πολιτιστικούς και κοινωνικούς φορείς του τόπου .
      Ζητώ να τροποποιηθεί το πρόγραμμα που ανακοίνωσε ο Δήμος και να συμπεριληφθεί τόσο η Παπαδάτου όσο και τα υπόλοιπα χωριά που αποκλείστηκαν από το πρόγραμμα.
        Εύχομαι ο Πολιτιστικός Σύλλογος Παπαδαταίων τόσο ο Πρόεδρος όσο και το Δ.Σ.  που με ελάχιστα έσοδα έχει σταθεί άξια  και έχει συμπαρασταθεί σε πολίτες μας  να συνεχίσει με το ίδιο πνεύμα  όπως γίνεται  από την ίδρυση του συλλόγου μας και με την αγάπη όλων μας να κρατήσουμε ζωντανό το χωριό μας     να προβάλει το πολιτιστικό στοιχείο - τον πολιτισμό  του τόπου μας  τα ήθη και έθιμα της περιοχής μας κλείνοντας τα αυτιά σε εκείνους που προσπαθούν με κάθε τρόπο να απαξιώσουν το χωριό μας .




ΣΤΑΜΟΥΛΑΚΗΣ ΣΩΤΗΡΙΟΣ
ΠΡΩΗΝ ΠΡΟΕΔΡΟΣ Δ.Δ.
ΠΑΠΑΔΑΤΟΥ
ΔΗΜΟΥ ΦΥΤΕΙΩΝ

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Τι λες γι αυτό αγαπητό Ξηρόμερο