Πέμπτη 14 Ιουλίου 2011

Σύλλογος Γυναικών Βόνιτσας: Ένα λουλούδι που δεν τ’ αφήνουν να ανθίσει…

 Για απαράδεκτες μεθοδεύσεις και ομαδοποιήσεις στις πρόσφατες αρχαιρεσίες για το πρώτο Δ.Σ. του Συλλόγου, κάνουν λόγο πέντε γυναίκες  μέλη της προσωρινής διοικούσας επιτροπής  του συλλόγου γυναικών Βόνιτσας και αποχώρησαν, αρνούμενες έτσι να νομιμοποιήσουνε με την παρουσία τους αυτές τις πρακτικές

ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ
Πριν από μερικούς μήνες, εμφορούμενες από διάθεση δημιουργίας ενός συλλόγου γυναικών δραστήριου και δυναμικού, αποφασίσαμε ν’ αναζητήσουμε δυνάμεις, που θα μπορούσαν να συμβάλουν στον κοινό σκοπό. Επιδιώξαμε την ευρύτερη δυνατή συνεννόηση και φέραμε σε πέρας όλες τις απαραίτητες διαδικασίες για την ίδρυση του συλλόγου...


    Στην πορεία αυτή, παραβλέψαμε πολλές φορές ηθελημένα, πρακτικές που ήταν φανερό ότι υπηρετούσαν επιδιώξεις διαφορετικές προς τον σκοπό του συλλόγου.   Επίσης, ανεχθήκαμε ανοίκειες προσωπικές επιθέσεις. 
     Οι τελευταίες εξελίξεις σχετικά με τις πρώτες αρχαιρεσίες του συλλόγου, έκαναν πλέον φανερό στον κάθε αντικειμενικό παρατηρητή, ότι κυριάρχησε η αντίληψη του ψηφοδελτίου – «μπλόκ», με κριτήριο την πολιτική «νομιμοφροσύνη» των υποψηφίων. 
    Με αυτά τα δεδομένα είναι προφανές ότι εμείς δεν μπορούμε πλέον να νομιμοποιήσουμε με την παρουσία μας αυτές τις πρακτικές. 
    Στον σύλλογο και στο νέο του δ.σ. ευχόμαστε καλή επιτυχία. 
  
Τα μέλη της προσωρινής διοικούσας επιτροπής
1. Ειρήνη Μακρή του Χρήστου, 
2. Ειρήνη Γκατζούρη του Θωμά, 
3. Ειρήνη Κουτσούμπα του Γερασίμου, 
4. Βασιλική Λεπενού του Γεωργίου,  
5. Μαρία Ζυγούρη του Βασιλείου. 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Τι λες γι αυτό αγαπητό Ξηρόμερο