Τετάρτη 29 Ιουνίου 2011

Aιτιολογημένα απών ο Κώστας Καραγκούνης




Μία απίστευτη παρερμηνεία των προθέσεων του βουλευτή Κώστα Καραγκούνη, αναφορικά με την ψήφιση του Μεσοπρόθεσμου, δημιουργήθηκε πριν από λίγο. Συγκεκριμένα, τα ΜΜΕ μεταδίδουν ότι ο Αιτωλοακαρνάνας πολιτικός μαζί με το Γιώργο Λιάνη..


.. δήλωσαν ευθέως παρών κατά τη σχετική ψηφοφορία. Το agrinionews επικοινώνησε με στενό συνεργάτη του βουλευτή, ο οποίος όντως μας επιβεβαίωσε πως κάτι τέτοιο συνέβη… όμως θα έπρεπε κάποιος να παραμείνει μέχρι το τέλος της διαδικασίας για να αντιληφθεί τoν πραγματικό λόγο. 
    Ειδικότερα, μας υπογράμμισε ότι ο κ. Καραγκούνης είχε ενημερώσει εδώ και 15 με 20 μέρες τον Πρόεδρο της Βουλής πως θα απουσιάζει σήμερα για προσωπική υπόθεση στην Αμερική
    Μάλιστα, απέστειλε και σχετική επιστολή που διαβάστηκε στο τέλος της ψηφοφορίας και στην οποία ο ίδιος εξέφραζε παράλληλα την αντίθεσή του στο μεσοπρόθεσμο
    Απλά, βάσει Κοινοβουλευτικού Δικαίου σε αυτές τις περιπτώσεις (όταν δηλαδή πρόκειται για προσωπική και όχι κοινοβουλευτική αιτία απουσίας) η ψήφος δεν προσμετράται, κατέληξε ο συνεργάτης του Αιτωλαοκαρνάνα πολιτικού.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Τι λες γι αυτό αγαπητό Ξηρόμερο