Δευτέρα 20 Ιουνίου 2011

Μάριος Σαλμάς: Επιμένει η Κυβέρνηση να ιδρύσει Κέντρο Κράτησης παράνομων αλλοδαπών στον Άγριλο


Όπως προκύπτει από την απάντηση που έδωσε ο Υπουργός Προστασίας Του Πολίτη κ.  Χρήστος Παπουτσής, στην ερώτηση 16661/20.5.11 που κατέθεσε στη Βουλή ο κ. Μάριος Σαλμάς σχετικά με την μετατροπή του στρατοπέδου Ψαρογιάννη στη Στάνο Αιτωλοακαρνανίας σε Χώρο Υποδοχής μεταναστών..  


....επιμένει στην θέση του για την ίδρυση του Κέντρου Κράτησης  παράνομων αλλοδαπών στη Στάνο.
Ο κ. Σαλμάς για το παραπάνω ζήτημα έκανε την ακόλουθη δήλωση: "Ο αλαζονικός και πρόχειρος τρόπος με τον οποίο η Κυβέρνηση χειρίζεται τα ζητήματα των μεταναστών σε συνδυασμό με την πλήρη αδιαφορία για την γνώμη των τοπικών κοινωνιών παίρνουν την χειρότερή τους μορφή στην περίπτωση της απόφασης της κυβέρνησης να δημιουργήσει Κέντρο Υποδοχής μεταναστών στη Στάνο. 
Ο κ. Υφυπουργός δεν υπολόγισε τη θέση των Βουλευτών του Νομού, του Περιφερειάρχη, των Δημοτικών Αρχών αλλά ούτε και την κοινωνική δυσαρέσκεια όπως αυτή εκφράστηκε με το συλλαλητήριο που έγινε έξω από το στρατόπεδο
Πριν  τον τελικό λόγο πάρει ο λαός της περιοχής και πριν επανέλθω θα δώσω εύλογο χρονικό διάστημα ο Υπουργός που εκπροσωπεί τον Νομό στην Κυβέρνηση και οι Κυβερνητικοί Βουλευτές ν’ αναλάβουν τις πρωτοβουλίες που οφείλουν και μαζί τις ευθύνες τους."  

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Τι λες γι αυτό αγαπητό Ξηρόμερο