Τρίτη 21 Ιουνίου 2011

Στο πλευρό των αστυνομικών ο Νίκος Καραπάνος


Ο υποψήφιος βουλευτής της ΝΔ, Νίκος Καραπάνος με επιστολή του στην Ένωση Αστυνομικών Υπαλλήλων Αιτωλοακαρνανίας εκδήλωσε την αλληλεγγύη του, στους αστυνομικούς υπαλλήλους της Αιτωλοακαρνανίας για την επίλυση κρίσιμων προβλημάτων που αντιμετωπίζουν στο έργο τους εξαιτίας της υποχρηματοδότησης της ΕΛ.ΑΣ. και τα οποία έχουν οδηγήσει τους αστυνομικούς στο «πεζοδρόμιο». Μάλιστα σήμερα (Τρίτη 21/6) οι αστυνομικοί υπάλληλοι έκαναν «ένστολη» διαμαρτυρία έξω από το μέγαρο της αστυνομικής διεύθυνσης Ακαρνανίας στο Αγρίνιο...


Στην επιστολή του ο κ. Καραπάνος σημειώνει:
«Με αφορμή την κινητοποίηση του κλάδου σας επιτρέψτε μου, να σας εκφράσω την αλληλεγγύη μου στον δίκαιο αγώνα σας για την ικανοποίηση των αιτημάτων σας.
Είναι αιτήματα που δεν αφορούν αποκλειστικά στον κλάδο σας, αλλά όλη την κοινωνία, αφού όταν η πολιτεία δεν παρέχει τη βασική υλικοτεχνική υποστήριξη στο έργο είναι λογικό να μην εμπεδώνεται αίσθημα ασφάλειας στους πολίτες.
Είναι αδιανόητο σε μια περίοδο που η παραβατικότητα και η εγκληματικότητα έχουν «κτυπήσει» κόκκινο, οι αστυνομικές υπηρεσίες της Αιτωλοακαρνανίας να μην είναι επανδρωμένες και σε ολόκληρες περιοχές να μην υπάρχει αστυνομική κάλυψη.
Όπως αδιανόητο είναι να μη διατίθενται καύσιμα για την κίνηση των οχημάτων και κυρίως να μην γίνονται οι προβλεπόμενες συντηρήσεις στα αυτοκίνητα και τις μοτοσυκλέτες, με αποτέλεσμα να τίθενται σε κίνδυνο η σωματική ακεραιότητα των αστυνομικών.
Από την πλευρά μου θα καταβάλω κάθε δυνατή προσπάθεια ώστε επιτέλους η Πολιτεία να ανταποκριθεί στις υποχρεώσεις της.»

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Τι λες γι αυτό αγαπητό Ξηρόμερο