Τρίτη 28 Ιουνίου 2011

Περιφέρεια: Συγκροτήθηκε Επιτροπή Περιβάλλοντος

Συγκροτήθηκε κατά την χθεσινή συνεδρίαση του Περιφερειακού Συμβουλίου η Επιτροπή Περιβάλλοντος και Φυσικών Πόρων της Περιφέρειας Δυτικής Ελλάδας, ύστερα από εισήγηση του Περιφερειάρχη Απόστολου ΚατσιφάραΠρόεδρος της Επιτροπής τίθεται ο Αντιπεριφερειάρχης Υποδομών και Περιβάλλοντος Νίκος Υφαντής και μέλη οι περιφερειακοί σύμβουλοι...


  ...Γιώργος Παππάς, Γιώργος Τσόγκας, Χρήστος Χριστοδουλόπουλος, Νίκος Γαρουφαλλής, Νίκη Κοκκαλιάρη, Ανδρέας Κελεπούρης και Στάθης Σταθακόπουλος (από την παράταξη της πλειοψηφίας) και Πέτρος Αχιλλεόπουλος, Νίκος Πυλαρινός, Χρήστος Σταυρόπουλος, Βασίλης Χατζηλάμπρου και Κώστας Παπακωνσταντίνου (από τις παρατάξεις της μειοψηφίας).   
    Ο Περιφερειάρχης Απόστολος Κατσιφάρας, στην εισήγηση του, αναφέρθηκε εκτενώς στις αποφασιστικές αρμοδιότητες που αποκτά η Επιτροπή. Αρμοδιότητες που μεταβιβάζονται από το Περιφερειακό Συμβούλιο και αφορούν τόσο στη χάραξη πολιτικών προστασίας και ανάδειξης του περιβάλλοντος ή διαχείρισης των φυσικών πόρων όσο και σε ζητήματα διοικητικής και γνωμοδοτικής φύσεως.
    Η απόφαση για την σύσταση και την συγκρότηση της Επιτροπής Περιβάλλοντος και Φυσικών Πόρων ψηφίστηκε από το σύνολο των παρατάξεων του Περιφερειακού Συμβουλίου, με εξαίρεση τον κ. Δ. Δεσύλλα. 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Τι λες γι αυτό αγαπητό Ξηρόμερο