Δευτέρα 27 Ιουνίου 2011

Μεγάλη Κτηνοτροφική και Τυροκομική μονάδα στη Τσαπουρνιά, στα σχέδια του Πυθαγόρα Σαμαρά


Σύμφωνα με την εφημερίδα "Πολιτεία Αιτωλών και Ακαρνάνων" ο δήμαρχος Ξηρομέρου Πυθαγόρας Σαμαράς έχει στους άμεσους στόχους του τη δημιουργία μεγάλης μονάδας προβάτων και τυροκομείου και σχεδιάζει να τα κατασκευάσει στις αποθήκες της ΕΑΣ Ξηρομέρου στη θέση Τσαπουρνιά...
    Ο δήμαρχος Ξηρομέρου βρίσκεται σε συζητήσεις για την αγορά της έκτασης από την ΕΑΣ (αν και κατά κάποιες πληροφορίες προέκυψαν δυσκολίες για τη συμφωνία).
     Θυμίζουμε παράλληλα ότι ήδη έβαλε μπρος (παίρνοντας και την έγκριση για τους περιβαλλοντικούς όρους από το περιφερειακό συμβούλιο) για το πεντάστερο ξενοδοχείο στη περιοχή Βελά του Αστακού.
   Έχει όμως προαναγγείλει και άλλες ξενοδοχειακές μονάδες, μία από αυτές στο Αγρίνιο και μάλιστα στις Καπναποθήκες Ηλιού .
     «Μέσα σ’ ενάμισι χρόνο θα είναι έτοιμο το ξενοδοχείο. Θα έχει 220 κλίνες, 10 σουίτες και μία προεδρική σουίτα» αναφέρει στην εφημερίδα «ΠΟΛΙΤΕΙΑ» ο δήμαρχος Ξηρομέρου. Βέβαια για τη συγκεκριμένη περίπτωση πολλά εξαρτώνται και από το Γενικό Πολεοδομικό Σχέδιο και τους περιορισμούς του.
Η εταιρία ΠΥΘΑΓΟΡΑΣ ΣΑΜΑΡΑΣ ΑΕ που δραστηριοποιείται στο λατομικό χώρο πλέον των 30 ετών επέκτεινε τις δραστηριότητες και σε Νιγηρία, Κόσοβο, Σκόπια, Κάιρο.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Τι λες γι αυτό αγαπητό Ξηρόμερο