Δευτέρα 18 Απριλίου 2011

Ο Δήμαρχος Ακτίου-Βόνιτσας παρέστη στον Μαραθώνιο “Μέγας Αλέξανδρος” στην Θεσσαλονίκη

Στο πιο σημαντικό αθλητικό γεγονός της χρονιάς στον Μαραθώνιο δρόμο “Μέγας Αλέξανδρος” στην Θεσσαλονίκη, παρέστη ο Δήμαρχος Ακτίου-Βόνιτσας Νίκος Σολδάτος, μαζί με αντιπροσωπεία. Στα πλαίσια του αγώνα ο οποίος προσελκύει κάθε χρόνο δεκάδες διεθνείς συμμετοχές, διανεμήθηκε στους συμμετέχοντες αφενός υλικό προβολής του ημιμαραθωνίου “Άκτιου δρόμου”, που θα γίνει στην Βόνιτσα την 1 Οκτωβρίου και αφετέρου προσκλήσεις στους αθλητές για την συμμετοχή τους.


Με την συμμετοχή εκπροσώπων του Δήμου Ακτίου-Βόνιτσας πραγματοποιήθηκε ο Μαραθώνιος δρόμος “Μέγας Αλέξανδρος” στην Θεσσαλονίκη το διήμερο 10 και 11 Απριλίου. Τον Δήμο Ακτίου-Βόνιτσας εκπροσώπησε ο Δήμαρχος Νίκος Σολδάτος...

 ο πρόεδρος του Κέντρου Κοινωνικής Μέριμνας και Ανάπτυξης Θανάσης Κασόλας και ο Γυμναστής του Ακτίου Συλλόγου Βόνιτσας και της Γυμναστικής Ένωσης Παλαίρου Ανέστης Τρέζος.

Στην εκδήλωση διανεμήθηκε στους συμμετέχοντες υλικό προβολής του “Άκτιου δρόμου”, Ημιμαραθωνίου που θα γίνει στην Βόνιτσα την 1 Οκτωβρίου και πρόσκληση στους αθλητές για την συμμετοχή τους.
 Ο ημιμαραθώνιος “Ακτιος δρόμος” αποτελεί σημαντικό γεγονός για την Βόνιτσα και την περιοχή αφού είναι ο μοναδικός επίσημος αγώνας Πανελλαδικά (ημιμαραθώνιος) που γίνεται με την υποστήριξη του ΣΕΓΑΣ.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Τι λες γι αυτό αγαπητό Ξηρόμερο