Πέμπτη 21 Απριλίου 2011

ΕΜΠΟΡΙΚΟΣ ΣΥΛΛΟΓΟΣ ΑΓΡΙΝΙΟΥ: Σε λίγες μέρες έχουμε το Πάσχα..

Το μήνυμά μας είναι ακριβώς το περσινό, απλά αλλάξαμε τα χρόνια της  σφαγής, τα 1977 έγιναν 1978.
Αυτοαπασχολούμενε  και μικρέ έμπορε: Όσο παραμένεις πρόβατο ανάποδα κρεμασμένο, θα σε γδέρνουν
Πάρε θέση: Πρόβατο ή λιοντάρι! Υποταγμένος ή εξεγερμένος! (το κείμενο που ακολουθεί είναι αυτό του 2010)
Ποιος Τον Σταύρωσε;

 Για μια χρονιά ακόμα θα περισσέψουν οι ευχές, οι υποκριτικές Θεοκατανύξεις και οι βαρύγδουπες αναλύσεις του αναστάσιμου μηνύματος της μεγάλης Γιορτής.
Για μια χρονιά ακόμα όμως θα υποβαθμιστεί και θα αποσιωπηθεί ο ρόλος της εξουσίας και των υπηρετών της.
Η σύλληψη, η καταδίκη και η δολοφονία του Χριστού δεν ήταν απλά μια τυπική δουλειά του Ρωμαϊκού κατοχικού στρατού. Συντελέστηκε με την βοήθεια και την συνεργία των ομοεθνών του, των συμβιβασμένων...


και ξεπουλημένων εκπροσώπων του λαού του, οι του Έθνους του συνομιλητές, συνεργάτες και διασυνδεδεμένοι με την Ρωμαϊκή εξουσία, συναίνεσαν και στήριξαν τη βιολογική του εξόντωση.

Είναι σαφές ότι καμιά εξουσία όσο αυταρχική και αν είναι, δεν μπορεί να επιβληθεί αν δεν στηριχτεί σε συμβιβασμένους και ξεπουλημένους «εκπροσώπους» αυτών που θέλει να υποτάξει.

Σήμερα λοιπόν 1978 χρόνια μετά, είναι βέβαιο ότι παραμένει επιτακτική ανάγκη να αποκαλύψουμε τους σύγχρονους Γραμματείς και Φαρισαίους, τους υποκριτές, που τα δίνουν όλα στους στημένους διαλόγους.

Σήμερα λοιπόν 1978 χρόνια μετά είναι βέβαιο ότι παραμένει επιτακτική ανάγκη να αποκαλύψουμε τους σύγχρονους γραφιάδες τους, προπαγανδιστές και ραγιάδες τους, τους υποπόδιους μπροστινούς τους, που τα δίνουν όλα, μα απολύτως όλα, για να μετέχουν στο κυβερνητικό τσιμπούσι.

Αυτό και μόνο μπορεί να εγγυηθεί την Ανάστασή μας.

   ΜΕΓΑΛΗ   ΠΕΜΠΤΗ 2011
ΤΟ Δ.Σ. ΤΟΥ ΕΜΠΟΡΙΚΟΥ ΣΥΛΛΟΓΟΥ ΑΓΡΙΝΙΟΥ

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Τι λες γι αυτό αγαπητό Ξηρόμερο